درمان افتادگی مثانه در تهران با جدیدترین روشها

افتادگی-مثانه

مثانه عضوی توخالی در ناحیه لگن است که مخزن نگهداری ادرار است. فشار ایجاد شده در هنگام پر شدن مثانه از ادرار موجب حس نیاز به ادرار می شود. در طی ادرار، ادرار از پیشاب به بیرون می ریزد.
در زنان، دیوار جلویی واژن محافظت کننده مثانه است. این دیوار با افزایش سن و همچنین بارداری و زایمان و جراحی های ناحیه لگن مانند هیسترکتومی ممکن است تضعیف شود. اگر دیوار واژن به میزان زیادی آسیب ببیند، مثانه دچار افتادگی شده و دیگر به میزان کافی توسط دیوار واژن محافظت نمی شود و به درون واژن می افتد. در ادامه این مقاله به بررسی افتادگی مثانه و راه های درمان آن می پردازیم. در ادامه این مقاله به این مبحث می پردازیم. جهت دسترسی به بخشهای مختلف مقاله می توانید از فهرست زیر استفاده کنید.

افتادگی مثانه چیست؟

در شرایط طبیعی، مثانه توسط عضلات کف لگن محافظت می شود اما هنگامی که این عضلات کشیده شده یا ضعیف شوند، مثانه ممکن است از این لایه عضلات بگذرد و به درون واژن بیفتد. در موارد شدید بیماری، مثانه ممکن است از دهانه واژن بیرون بزند. افتادگی مثانه در زنان رایج است.

انواع افتادگی مثانه

افتادگی مثانه که به آن پرولاپس مثانه یا پایین افتادگی مثانه هم گفته می شود به چهار دسته بر اساس میزان افتادگی مثانه درون واژن تقسیم می شود:

درجه ۱ (خفیف): تنها بخش کوچکی از مثانه درون واژن افتاده است.

درجه ۲: مثانه به میزان بیشتری فرو افتاده است و تا نزدیکی دهانه واژن رسیده است.

درجه ۳ (شدید): مثانه از دهانه واژن بیرون زده است.

درجه ۴ (کامل): کل مثانه به طور کامل از واژن بیرون زده است که معمولا همراه با دیگر افتادگی های اندام ناحیه لگن( افتادگی رحم، رکتوسل، انتروسل ) است.

درجت افتادگی مثانه

بیشتر بخوانید: پرولاپس رحم و مثانه: از سیر تا پیاز

علل افتادگی مثانه

عواملی که معمولا منجر به افتادگی مثانه می شوند، عواملی هستند که موجب ضعیف شدن عضلات کف لگن می شوند که مثانه، پیشاب، رحم و رکتوم را محافظت می کنند. در ادامه به بیان این دلایل می پردازیم:

بارداری و زایمان طبیعی: این مورد شایع ترین علت افتادگی مثانه است. روند زایمان فشار زیادی را به بافت و عضلات واژن وارد می کند که محافظت کننده مثانه هستند.

بالا رفتن سن می تواند منجر به تضعیف این عضلات شود.

یائسگی: استروژن هورمونی است که به حفظ قدرت و سلامت بافت های محافظت کننده واژن کمک می کند و پس از یائسگی دیگر تولید نمی شود.

سابقه جراحی در ناحیه لگن مانند هیسترکتومی (با روشهای مختلف هیسترکتومی و عوارض آنها آشنا شوید)

دیگر عواملی که موجب افزایش فشار در ناحیه شکم شده و منجر به افزایش فشار بر روی عضلات کف لگن می شوند و شامل بیماری مزمن انسدادی ریه، چاقی، یبوست و وزنه برداری سنگین هستند.

مقاله مرتبط: از افتادگی رحم و روش های درمان آن چه می دانید؟

علائم و نشانه های افتادگی مثانه

اولین علامتی که زنان دچار افتادگی مثانه معمولا متوجه می شوند، احساس فشار در واژن یا مثانه است.

دیگر علائم افتادگی مثانه شامل موارد زیر هستند:

  • احساس ناراحتی یا درد در ناحیه لگن، زیر شکم و در هنگام نشستن
  • بیرون زدن بافت از واژن
  • ورم قابل لمس واژن
  • دشواری در ادرار
  • احساس خالی نشدن مثانه درست پس از ادرار
  • نشت ادرار در هنگام عطسه یا سرفه
  • عفونت مکرر مثانه
  • رابطه جنسی دردناک
  • بی اختیاری ادرار در حین رابطه جنسی
  • کمر درد

در هنگام ابتلا به افتادگی خفیف مثانه ممکن است علائم بالا مشهود نباشند. جهت اطلاع از لیست کاملی از علائم این بیماری مقاله علائم افتادگی مثانه و رحم را برای شما آماده کرده ایم. جهت دسترسی به این مقاله اینجا را کلیک کنید.

برای درمان افتادگی مثانه چه هنگامی باید به پزشک مراجعه کرد؟

هر فردی که متوجه علائم افتادگی مثانه شود باید به پزشک مراجعه کند. افتادگی مثانه معمولا همراه با افتادگی دیگر اندام های درون لگن مانند افتادگی رحم است. از این رو، درمان به موقع برای ارزیابی و اجتناب از علائم مشکل ساز ناشی از تضعیف بافت و عضلات در واژن توصیه می شود. افتادگی اندام به خودی خود بهبود نمی یابند و ممکن است در طی زمان بدتر شوند. درمان های متعددی برای درمان افتادگی مثانه وجود دارد.

تشخیص افتادگی مثانه

۱- معاینه اندام تناسلی و ناحیه لگن زنان معمولا برای تشخیص افتادگی مثانه لازم است. علاوه بر این ممکن است از شما خواسته شوند تا سرفه کرده یا خم شوید تا وسعت افتادگی مثانه شما مشخص شود و همچنین معلوم شود که آیا دچار بی اختیاری ادرار هستید یا خیر.

۲- در موارد با علائم کمتر، ممکن است پزشک انجام سیستوگرافی (عکس برداری از مثانه با اشعه ایکس) را برای شما تجویز کند.

۳- پس از تشخیص، پزشک اعصاب، عضلات و شدت ادرار را معاینه می کند تا تصمیم به انتخاب روش درمانی بگیرد.

۴- آزمایش یورودینامیک یا تست عصب مثانه نیز ممکن است تحت نظر پزشک انجام شود. این آزمایش شدت و حجم ادرار درون مثانه را می سنجد و همچنین عملکرد پیشاب را بررسی می کند.

۵- سیستوسکوپی (نگاه درون مثانه از طریق یک لوله) نیز ممکن است برای تصمیم گیری بر سر روش درمانی انجام شود. سیستوسکوپی معمولا عوارض کمی دارد و برای اکثر افراد قابل تحمل است.

بیشتر بخوانید: تشخیص افتادگی رحم

چنانچه شما هم دچار علائم افتادگی مثانه شده اید، پیشنهاد می کنیم قبل از شدت گرفتن بیماری تان به پزشک زنان مراجعه کنید. شما می توانید جهت تعیین وقت معاینه و دریافت اطلاعات بیشتر با شماره ۰۲۱۴۴۴۶۳۴۷۵ تماس حاصل فرمایید.

درمان افتادگی مثانه بدون جراحی

درمان غیر جراحی افتادگی مثانه شامل مدیریت محتاطانه علائم و استفاده از دستگاه های مکانیکی است.

۱- درمان افتادگی مثانه با ورزش قابل انجام است. تمرینات کگل از درمان های مدیریت افتادگی مثانه هستند. هدف این درمان کاهش علائم، ممانعت از بدتر شدن افتادگی اندام درون لگن و اجتناب از یا به تاخیر انداختن جراحی است.

۲- درمان یبوست

۳- کنار گذاشتن دخانیات

۴- کاهش وزن

استفاده از پساری

پساری ها به طور رایج در افرادی به کار می روند که قادر به انجام جراحی نیستند یا انجام جراحی برای آنها ضروری نیست. اگر واژن بسیاری عریض یا کوتاه باشد، پساری ممکن است به خوبی جا نیفتد. عوارض پساری شامل فرو رفتن پساری در واژن، درد ناحیه لگن، ترشحات واژن، بی اختیاری اداری، مشکلاتی در حین ادرار کردن و حرکات روده است.

چه داروهایی برای درمان افتادگی مثانه به کار می روند؟

درمان جایگزین هورمونی استروژن می تواند به بدن برای تقویت عضلات درون و حول واژن کمک کند البته مصرف استروژن در افراد مبتلا به سرطان رحم یا سرطان تخمدان ممنوع است. معمولا تخمدان ها پس از یائسگی تولید استروژن را متوقف می کنند و در نتیجه عضلات واژن ضعیف می شوند. در موارد خفیف افتادگی مثانه، استروژن ممکن است برای از بین بردن علائم افتادگی مثانه مانند ضعف عضلات واژن و بی اختیاری ادراری تجویز شود. برای موارد شدیدتر افتادگی مثانه، استروژن درمانی همراه با درمان های دیگر به کار می رود. استروژن را می توان به صورت خوراکی به شکل قرص مصرف کرد یا کرم های حاوی استروژن را به کار برد. کرم تاثیر موضعی دارد و بر کل سیستم بدن تاثیر نمی گذارد از این رو به نسبت قرص خوراکی، داروی بهتری است اما مصرف استروژن به هر شکلی بدون تجویز و نظارت پزشک مجاز نیست. استعمال استروژن در ناحیه واژن و پیشاب به صورت موضعی می تواند در کاهش علائم تکرر ادرار و نیاز فوری به ادرار کردن موثر باشد.

بیشتر بخوانید: آیا افتادگی رحم در دختران هم اتفاق می افتد؟

جراحی افتادگی مثانه چه زمانی لازم است؟

افتادگی های شدید مثانه را نمی توان با پساری واژینال یا تمرینات کگل و کاهش وزن مدیریت کرد و معمولا نیاز به جراحی برای حل مشکلات ناشی از موارد شدید این بیماری وجود دارد. بسته به شدت افتادگی مثانه و تاثیر این افتادگی بر دیگر اندام ها، انواع متفاوتی جراحی وجود دارد. جراحی افتادگی مثانه معمولا از طریق واژن انجام می شود و هدف تثبیت مثانه در محل صحیح آن است. افتادگی مثانه با ایجاد برشی در دیواره واژن ترمیم می شود. ناحیه دچار افتادگی ترمیم شده و دیواره واژن برای محافظت از مثانه تقویت می شود که این تقویت با استفاده از بافت های خود فرد یا با استفاده از پیوندهایی انجام می شود که می توانند بیولوژیک (استفاده از دیگر بافت ها) یا مصنوعی (برای مثال مش) باشند. اگر فرد دچار بی اختیاری ادراری باشد این مشکل نیز اصلاح می شود.

بسته به شیوه جراحی، می توان از بی حسی موضعی یا بیهوشی عمومی استفاده کرد. بیشتر زنان همان روز جراحی مرخص می شوند.

مواد متعددی برای تقویت ضعف عضلات لگن مرتبط با افتادگی مثانه مورد استفاده قرار می گیرند. جراح برای شما مزایا، عوارض و ریسک های بالقوه هر یک از این مواد را توضیح می دهد و همچنین شیوه جراحی را نیز برای قبل از انجام آن توضیح می دهد.

هم اکنون خانم دکتر ذاکرین (جراح و متخصص زنان) این عمل را در بهترین بیمارستانهای تهران و به همراه یک تیم قوی انجام می دهند. چنانچه شما هم نیاز به این عمل دارید می توانید با شماره ۰۲۱۴۴۴۶۳۴۷۵ تماس بگیرید.

عوارض عمل افتادگی مثانه

عوارض عمل افتادگی مثانه شامل موارد زیر هستند:

  • بی اختیاری ادراریخونریزی
  • عفونت
  • درد
  • بی اختیاری ادراری
  • برگشت افتادگی مثانه
  • مشکلاتی در حین ادرار کردن
  • آسیب به مثانه

هزینه عمل افتادگی مثانه

هزینه درمان جراحی افتادگی مثانه بستگی به شیوه اجرایی، مدت بستری در بیمارستان و وجود دیگر بیماری های مرتبط با افتادگی مثانه از جمله افتادگی دیگر اندام لگنی دارد. برای دانستن هزینه دقیق جراحی افتادگی مثانه، می توانید با مراجعه به خانم دکتر ذاکرین و معاینه توسط ایشان از هزینه این جراحی آگاه شوید و همچنین تمام سوالات خود درباره این جراحی را بپرسید. برای اطلاعات بیشتر و دریافت وقت ویزیت با شماره ۰۲۱۴۴۴۶۳۴۷۵ تماس بگیرید.

بهبودی پس از عمل افتادگی مثانه

پس از انجام جراحی افتادگی رحم، زنان معمولا شش هفته پس از انجام جراحی می توانند کارهای عادی خود را از سر بگیرند.

درمان های جدید افتادگی مثانه

درمان هایی مانند تحریک الکتریکی و بیوفیدبک نیز می توانند برای شناسایی و تقویت عضلات درون لگن به کار روند به ویژه در کسانی که تمرینات تقویت عضلات لگن در آنها موثر نبوده است.

تحریک الکتریکی

پزشک پروبی را بر روی عضلات مورد نظر در واژن یا در کف لگن قرار می دهد. پروب به دستگاهی متصل است که جریان های الکتریکی کمی را به عضلات منتقل می کند که موجب انقباض عضلات می شوند. این انقباضات موجب تقویت عضلات می شود.

بیوفدبک

سنسوری برای نظارت بر فعالیت عضله درون واژن و کف لگن به کار می رود. پزشک ممکن است تمریناتی را برای تقویت این عضلات توصیه کند. این تمرینات می تواند به تقویت عضلات برای کاهش و از بین بردن علائم مرتبط با افتادگی مثانه کمک کنند و پزشک می تواند تشخیص دهد که آیا این تمرینات برای عضلات مورد نظر مفید هستند یا خیر.

جهت کسب اطلاعات بیشتر و دریافت وقت ویزیت با شماره ۰۲۱۴۴۴۶۳۴۷۵ تماس بگیرید. در جلسه اول، خانم دکتر ذاکرین طی یک جلسه معاینه، با شما در مورد مزایا و معایب هر یکی از شیوه های درمانی صحبت خواهند کرد و بنا به نظر شما بهترین شیوه درمانی را برایتان برخواهند گزید.

آیا پس از درمان افتادگی مثانه دوباره باید به پزشک مراجعه کرد؟

پس از انجام درمان، بیمار باید به طور مرتب توسط پزشک معاینه شوند تا وضعیت وی مورد بررسی قرار گیرد. برای ممانعت از عفونت، پساری ها بعد از مدت تعیین شده توسط پزشک باید برداشته شده و تمیز شوند.

راههای پیشگیری از افتادگی مثانه

۱- رژیم غذایی پر فیبر و مصرف روزانه مایعات می تواند به کاهش ریسک ابتلا به یبوست کمک کند که خود یکی از عوامل افتادگی مثانه است.

۲- در صورت ابتلا به یبوست مزمن باید به پزشک مراجعه کرد تا احتمال افتادگی مثانه کاهش یابد.

۳- وزنه برداری سنگین نیز با افتادگی مثانه مرتبط است و باید از آن دوری کرد.

۴- اضافه وزن نیز یکی عوامل افزایش دهنده خطر ابتلا به افتادگی مثانه است. کاهش وزن می تواند به جلوگیری از این مشکل کمک کند.

افتادگی مثانه در بانوان

درمان افتادگی مثانه و انتخاب روش درمانی مهمترین عامل در موفقیت بالا کشیدن مثانه است. ما به شما خانم دکتر ذاکرین را پیشنهاد می دهیم. در صورتی که نیاز به معاینه و توضیحات بیشتر دارید با شماره ۰۲۱۴۴۴۶۳۴۷۵ تماس بگیرید.

۴.۷/۵ - (۵۱ امتیاز)
دکتر ذاکرین متخصص زنان

خانم دکتر متین ذاکرین (جراح و متخصص زنان) فارغ التحصیل رشته تخصص زنان و زایمان و دارای بورد تخصصی در این رشته هستند. خانم دکتر ذاکرین بیش از ده سال است که در زمینه ارائه خدمات درمانی و زیبایی به بانوان فعالیت دارند و به جرات می توان گفت یکی از پزشکان پیشرو در فیلد عملهای زیبایی، ترمیمی و درمان اختلالات کف لگن در کشور هستند. حضور در کنفرانسهای بین المللی (بعنوان سخنران) و برگزاری ورکشاپهای آموزشی برای دیگر متخصصین زنان در تهران را می توان گوشه ای از رزومه کاری و حرفه ای دکتر ذاکرین به شمار آورد.

۴۸ دیدگاه ها
    • سلام. بله مشکلی نداره اما با توجه به سنی که گفتید احتمالا افتادگی شدید هست و جراحی لازمه. این که به چه روشی برای درمان نیاز باشه رو بعد از معاینه و تعیین شدت افتادگی مثانه میشه گفت.

    • سلام نمیدونم چه جراحی روی مثانه انجام دادید اما مشکل شما بی اختیاری ادرار استرسی هست. به متخصص زنان مراجعه کنید تا معاینه تون کنند و علت بی اختیاری رو تشخیص بدن و درمان رو شروع کنند. اگر مشکل مربوط به مثانه باشه مثلا اعصاب مثانه آسیب دیده باشه به متخصص مربوطه ارجاع داده میشید.

  • با سلام خدمت خانم دکتر عزیز . من با احساس خارش خفیف و احساس عدم‌کنترل ادرار به پزشک مراجعه کردم بعد از معاینه فرمودند افتادگی مثانه شدیدی دارید و بخاطر همینم نمی تونید به راحتی کنترل ادرار داشته باشید ولی وقتی سوال کردم گفتن عمل لازم ندارم میخواستم بپرسم با اینکه‌تشخیص افتادگی شدید مثانه دادن فقط با یک‌معاینه ساده میشه گفت عمل لازم هست یا نه؟

    • سلام. بله جراحی در موارد خاصی انجام میشه. الان با تکنولوژیهای جدید پزشکی بدون جراحی هم میشه افتادگی مثانه رو درمان کرد. اول با تحریک الکتریکی و بیوفیدبک سعی می کنند درمان کنند اگر درمان نشدید از جراحی استفاده میشه.

  • خسته نباشید۲۸ ساله هستم من نزدیک به ۳ ساله که افتادگی مثانه دارم وبه نظر خودم اینجوری خودم حس میکنم درجه ۳ هست ولی هرجا دکتر میرم براحتی ازش میگذرن وخیلی اهمیت نمیدن نمیگن بایدچکار کنم ،یکسره احساس ادرار دارم درد زیادی دارم یبوست گرفتم شدید خیلی برام سخته پاهام خیلی درد میگیره میخواستم ببینم باید چکار کنم اگه کسی رو میشناسید درکرمان ازهمکارانتون برام معرفی کنید یا آگه امکان داره بگید باید چکار کنم

  • من یک سال پیش عمل کلوپرافی کردم افتادگی مثانه داشتم الان بعد یک سال دوباره احساس درد دارم ادرارم کاملا تخلیه نمیشه ومی ترسم بریزه چیکارکنم افسرده شدم

    • سلام. به پزشک مراجعه کنید تا شرح حالتون رو بگیرن و معاینه کنند. عفونت ادراری، سنگ کلیه و دلایل دیگه ای هم هستند که می تونند علت تخلیه ناقص ادرار باشند.

  • سلام خانم دکتر من دوتا زایمان طبیعی داشتم فک کنم افتادگی مثانه دارم موقع سرفه و عطسه و ورزش نشت ادرار دارم چیکار باید بکنم؟

    • سلام. بی اختیاری ادرار هم از عوارض افتادگی مثانه هست. باید به متخصص زنان مراجعه کنید. با معایتات که انجام میدیم مشخص میشه افتادگی مثانه دارید یا نه و درجه چند هست. اگر افتادگی شدید نباشه درمانهای مختلف غیر جراحی برای درمان افتادگی مثانه داریم.

  • من الان یکهفته درد در چاین شکم ود در قسمت راستم حس میکنم وقتی میرم دسشوییی حس میکنم ادارم تموم نشده .یعنی احتمال افتادگی مثانه دارم

    • سلام. این مشکل مربوط به عدم تخلیه کامل مثانه است که جزء بی اختیاری های ادراری هست و میتونه علامت افتادگی مثانه یا افتادگی رحم باشه. با روشهای مختلفی میتونیم این مشکل رو درمان کنیم که بستگی داره به شدت افتادگی رحم و مثانه و علت اون.

  • سلام خسته نباشید.خانم دکترمنم این مشکل رو دارم ومتاسفانه امام علائم.ولی سلام هراسانم ونمیتونم بیام تهران.بایدچیکارکنم؟

    • سلام. استرس و عدم درمان به موقع حتما وضعیتتون رو بدتر میکنه. حتما مراجعه کنید برای درمان و از اونجایی که علائم خیلی از بیماری ها میتونه مشترک باشه، ممکنه بعد از معاینه تشخیص ما با شما متفاوت باشه.

  • سلام وقت بخیر.من ۳۱ سالمه مجردم.یبوست شدید داشتم .۲ ساله حس تکرر ادرار دارم.هر چند قت یک بار پيش میاد که با سرفه نشت ادرار داشته باشم.بعد از ادرار دوباره تیکه تیکه ادرار مي کنم.سونوگرافی رفتم مگفتن مثانم خالي شده.می ترسم افتادگی مثانه باشه.برا یبوست و هموروییدم دکتر رفتم گفتن فشارت برای دفع کمه باید بیوفیدبک برم.الان نمی دونم پیکار کنم.

    • سلام. علاوه بر تکرر ادرار، بی اختیاری ادرار استرسی دارید و مثانه تون هم کامل تخلیه نمیشه. برای تمام این موارد روشهای درمانی مختلفی داریم که می تونه به شما کمک کنه. هطبق تجربه خودم هر چی بگذره بدتر میشه و درمانش سخت تر و طولانی تر. برای یبوست تون هم هر روز با غذاهای فیبردار یا دارو باید کنترلش کنید.

  • سلام ممنون از مطالب خوبتون من توی معاینات متوجه شدم لب های بزرگ و لبهای فرعی آلت تناسلیم دچار افتادگی شده. یعنی بیش از حد معمولش بزرگ هست میخواستم ببینم این میتونه یکی از علائم افتادگی مثانه باشه یا چیز دیگه ایه؟

    • نه عزیزم، مشکل شما مربوط به بزرگی لابیاهای مینور هست که اگر بالای ۱۸ سال باشید، میتونید با لابیاپلاستیاندازه لابیاها رو کوچیک و واژن رو خوش فرم کنید.

  • سلام من پنج سال زایمان طبیعی انجام دادم افتادگی مثانه دارم خیلی اذیتم میکنه توروخدا راهنماییم کنید میترسم عمل کنم باز برگرده علایم همش احساس میکنم ادرار خالی نشده هر نیم ساعت یکبار میرم دستشویی تو رابطه درد شدیدو دستشویم میگیره یه توده ورم مانندی هم بغل واژنم هست توروخدا راهنماییم کنید تاحالا تست پاپسمیر هیچ ازمایشی ندادم میترسم توده خطر نداشته باشه

    • سلام. افتادگی مثانه رو میشه با روشهای غیر جراحی درمان کرد و جراحی آخرین گزینه درمان افتادگی مثانه ست. بعد از معاینه می تونیم به بیمار بگیم با چه روشی درمان بشه. توده رو هم حتما باید معاینه کنیم، ممکنه غده های بارتولن در دهانه واژن دچار کیست شده باشند.

  • خانوم دکتر جان عفونت بد بو دارم ولی ابکی و بیرنگه روزی چهار بار لباس زیرمو عوض میکنم میشه علتشو بگیر خیلی وقته اینجوری هستم نرفتم دکتر خسته شدم ممنون

    • سلام. درباره علائم توضیح خاصی ندادید برای همین نمیتونم نظر بدم که چه نوع عفونتی دارید. اما باید حتما به پزشک مراجعه کنید و درمان بشید. چون عفونت های واژن اگر درمان نشه باعث التهاب لگن و رحم بشه که خطرناک هستند.

    • سلام. معمولا برای خانم های باردار، پساری واژینال رو توصیه می کنیم. چون معاینه تون نکردم و شرایط بارداری شما رو نمیدونم، نمیتونم توصیه خاصی به شما کنم.

  • سلام خانم دکتر عزیز.دو ماه پیش متوجه ی توده ای در ورودی واژنم شدم دکتر زنان رفتم ایشون گفتن افتادگیه مثانه سو تو سن یائسگی این اتفاق میافته ،پماد استروژن نوشتن که متاسفانه نمیتونم پیداکنم ،و ورزش کگل. ورزش و انجام میدم و گاهی که توده رو احساس میکنم ورزش باعث حرکت و جابجاییش میشه .وقتی که پایین میاد باعث سوزش و درد در واژنم میشه ،به نظر شما هم نیاز به عمل نیست ؟ و باید با این وضع طی کنم ، از عکسهایی که گذاستید متوجه شدم افتادگی نوع دو . ممنون میشم راهنمایی بفرمایید .چون خیلی دارم اذیت میشم .

    • سلام. عزیزم باید معاینه کنم تا ببینم پرولاپس تون اولا مربوط به واژن یا رحمه یا مثانه و بعد اینکه درجه چند هست. براساس درجه افتادگی درمان مناسب رو تجویز می کنم.

    • سلام. اگر به حدی باشه که از دهانه واژن خارج بشه بله باعث آسیب به بکارت میشه. در موارد دیگه خیر.

  • سلام خسته نباشید.من هفته هفتم بارداریم هستم الان چند روزه وقتی برای دفع مزاج یه کوچولو هم فشار میارم احساس میکنم یه چیزی از دستگاه تناسلیم بیرون میاد مشکل چیه؟

    • سلام. باید معاینه بشید حتما. احتمال افتادگی مثانه و اندامهای لگنی وجود داره که بهتره پیشگیری کنید.

  • سلام وقت بخیر خانم دکتر برای عمل افتادگی مثانه برای یک فرد ۶۵ ساله بهتر است عمل از ناحیه شکم باشد یا واژینال اگر از واژن باشد ممکن برگشت دوباره هست

    • سلام. عزیزم انتخاب روش عمل بستگی به فاکتورهای مختلفی داره. شرایط بیمار خیلی مهمه. اما در اکثر موارد ما جراحی واژینال انجام میدیم.

  • سلام من ۴۱ سالمه و دو سال پیش به علت افتادگی مثانه نوار تیوتی گذاشتم یه مدتی هست که مرت به عفونت ادراری دچار می شوم پی خوام بدونم علتش این عمل هست یا نه لطفا راهنمایی کنید

  • سلام من افتادگی مثانه دارم دکتر به من پماد استروژن داده ولی گفته احتیاج به عمل نیست ولی در ناحیه واژن به علت بیرون زدگی درد وسوزش دارم چکار کنم

    • سلام. باید عزیزم معاینه کنم ببینم درجه افتادگی تون چقدره تا متوجه بشم عمل نیاز دارید یا نه. علت سوزش واژن هم خیلی متنوعه. بعد از معاینه همه این موارد مشخص میشه.

  • با درود مادر من ۷۴ ساله سابقه هیسترکتومی و بایپس کروناری دارند.تکرر ادراری و احساس ادرای داءمی دارند .پیشنهاد درمانی شما برای این کیس چی هست؟ سپاس از راهنمای شما

    • سلام. در صورتیکه شرایط عمل داشته باشند عمل بهتره. اما از اونجایی که سنشون بالاست و ممکنه در مراقبتهای بعد از عمل مشکلی پیش بیاد روشهای غیرتهاجمی مثل لیزر و آر اف رو توصیه می کنم.

  • سلام خانم دکتر من دو تا زایمان طبیعی داشتم دو سال هست که افتادیگ مثانه دارم هموت دو سال پیش رفتم دکتر گفتن نیاز به عمل داری ولی نه الان بزار چند سال دیگه بعد از اینکه دیگه تصمیم گرفتید باردار نشید عمل کنید الان چن روزی هست پریودم دو روزه که زیر دلم قسمت راست درد دارم میرم دسشویی درد دارد نه ادرادم کامل تخلیه میشه و نه مدفوع نمیدونم که افتادگیم تو چه درجه ای هست ولی تو دهانه واژنم احساس پری میکنم و هنگام‌عطسه و سرفه بعضی وقتها چند قطره ادرار خارج میشه خواستم بدونم این دردی که الان دار ممکنه از همون افتادگی مثانه باشه ؟

    • سلام. برای تشخیص علت کار نکردن شکم تون و عدم تخلیه ادرار حتما باید به پزشک مراجعه کنید. حس پری در واژن میتونه در اثر پرولاپس رحم و مثانه باشه. بهرحال بدون معاینه دقیق نمیتونم هیچ نظر قطعی بدم.

  • سلام خسته نباشید. من تقریبا یک ماه که ازدواج کردم و ۲ بار رابطه جنسی که داشتم برام مشکل بود. درد برای بار اول بود دفعه دوم اکی بودم ولی هر دو بار انگار یه فشاری میومد که ادرارم می خواست بیاد بیرون بهش فشار میومد با این که قبلش دستشویی رفته بودم. باید چیکار کنم و مشکل چیه چون نمیتونم به دکتر برم دسترسی ندارم فعلا. ممنون میشم راهنمایی کنین

    • سلام. عوامل مختلفی مثل افتادگی های مثانه میتونه باعث این مشکل بشه. بدون معاینه بیمار نمیتونم نظر قطعی بدم. بهر حال در اولین فرصت حتما به متخصص زنان مراجعه کنید.

  • سلام من ۲تا زایمان طبیعی داشتم البته خیلی سخت بودن که با دستگاه بچه به دنیا اومد ۶سال پیش جراحی سیستوسل رکتوسل داشتم الان دچار افتادگی شدید رحم ومثانه شدم فیبروم دارم در دیواره خلفی رحمم خیلی عفونت دارم هرچی درمان کردم خوب نشدم آیا میتونم رحمم بردارم ۳۷ سال دارم

    • سلام. اگر افتادگی رحم خیلی شدید باشه یا فیبروم تون عود کننده و خیلی بزرگ باشه و دیگه نخواین بچه دار بشین، میتونید هیسترکتومی رحم رو انجام بدین. مثانه رو هم میشه همزمان با جراحی لیفت کرد.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *