کولپوسکوپی دهانه رحم در تهران + هزینه

کولپوسکوپی-دهانه-رحم-در-تهران

کولپوسکوپی رحم (Colposcopy) مهمترین آزمایش تشخیص سرطان دهانه رحم و یا سلولهای پیش-سرطانی است. با مراجعه به مراکز کولپوسکوپی در غرب تهران می توانید این آزمایش را توسط متخصص زنان انجام دهید.
در این آزمایش، پزشک به طور دقیق می تواند دهانه رحم و واژن را معاینه کند. در این مقاله همراه ما باشید تا شما را با این روش تشخیصی و نیز هزینه کولپوسکوپی در تهران آشنا کنیم. برای دسترسی سریع به تیترها می توانید از فهرست زیر استفاده کنید.

کولپوسکوپی دهانه رحم در تهران

کولپوسکوپی یک آزمایش دقیق برای تشخیص ناهنجاریهای سرطانی (دیسپلازی دهانه رحم) و یا پیش-سرطانی در بافتهای دهانه رحم، واژن و فرج (مُهبل) است. البته از این روش می توان برای تشخیص موارد زیر نیز استفاده کرد:

  • رشد غیرسرطانی در دهانه رحم (پولیپ دهانه رحم)
  • کولپوسکوپی زگیل تناسلی برای کسانی که تست HPV آنها مثبت شده
  • بررسی علت خونریزی غیر طبیعی واژن یا خارش فرج
  • بررسی بیشتر دهانه رحم برای زنانی که نتیجه تست پاپ اسمیر یا معاینه لگنی آنها غیرعادی بوده یا زخم دهانه رحم دارند.

تست کولپوسکوپی هم مثل تست پاپ اسمیر ممکن است همراه بیوپسی (نمونه برداری یا تکه برداری) از دهانه رحم و واژن یا بدون بیوپسی انجام شود.

چگونگی انجام کولپوسکوپی رحم

آزمایش کولپوسکوپی با دستگاهی به نام کولپوسکوپ انجام می شود. این دستگاه می تواند سلولهای دهانه رحم و واژن را تا حد قابل توجهی بزرگنمایی کند. برای انجام این تست، واژن با ابزاری به نام اسپکولوم باز می شود، سپس سلولهای دهانه رحم رنگ آمیزی می شود.

کولپوسکوپ نزدیک دهانه واژن قرار می گیرد (نه داخل آن) و به کمک نور چراغ کولپوسکوپ، داخل واژن روشن می شود. اگر سلولهای واژن یا دهانه رحم غیرعادی باشد، متخصص کولپوسکوپی با ابزارهای مخصوصی مثل سواپ، قسمتی از بافت غیرعادی را برداشته و به آزمایشگاه می فرستد.

نکته: اگر سلولهای دهانه رحم و واژن عادی باشند، هیچ نیازی به انجام بیوپسی نیست.

کولپوسکوپی-دهانه-رحم

مزایای کولپوسکوپی رحم

مهمترین مزیت کولپوسکوپی دهانه رحم، تشخیص دقیق سلولهای پیش سرطانی یا سرطانی و جلوگیری از پیشرفت آنها است. از دیگر مزایای این روش عبارتند از:

  • دقت خیلی بالا
  • سرپایی و بدون نیاز به بستری شدن
  • بدون نیاز به بیحسی موضعی
  • مدت زمان انجام آن کمتر از ۳۰ دقیقه است.

این آزمایش محدود به بیمارستانها نیست و می توانید آن را در مطب متخصص زنان، کلینیکهای جراحی و سایر مراکز کولپوسکوپی در تهران انجام دهید.

فرق پاپ اسمیر و کولپوسکوپی

مهمترین فرق تست پاپ اسمیر و کولپوسکوپی در این است که دقت پاپ اسمیر حدود ۶۰ درصد و دقت کولپوسکوپی بیش از ۹۹ درصد است.

مراقبتهای قبل از کولپوسکوپی

قبل از انجام کولپوسکوپی دهانه رحم موارد زیر را در نظر داشته باشید:

  • از ۴۸ ساعت قبل از کولپوسکوپی از هرگونه دخول واژینال با آلت، انگشتان یا اسباب بازی های جنسی خودداری کنید.
  • از دو روز قبل نباید از تامپون یا داروهای واژینالی مثل کرم یا شیاف استفاده کنید.
  • اگر آستانه درد پایینی دارید، می توانید قبل از معاینه یک قرص استامینوفن یا ایبوپروفن مصرف کنید.

کولپوسکوپی در بارداری

هر چند انجام این تست در بارداری ضرری ندارد ولی در صورت بارداری باید آن را به پزشک اطلاع دهید. تا حد ممکن پزشکان سعی می کنند این آزمایش را بعد از بارداری انجام دهند. چون اگر نیاز به بیوپسی داشته باشید، خونریزی دهانه رحم در بارداری بیشتر از مواقع دیگر است.

بیوپسی-از-دهانه-رحم

مراقبتهای بعد از کولپوسکوپی

بعد از انجام کولپوسکوپی در غرب تهران موارد زیر را حتما رعایت کنید تا دچار عوارض کولپوسکوپی نشوید:

  • از پدهای نوار بهداشتی برای کنترل هر گونه ترشح یا خونریزی واژن استفاده کنید.
  • بهداشت واژن و لباس زیر را رعایت کنید.
  • اگر درد و ناراحتی دارید از داروهای مسکن خفیف استفاده کنید.
  • تا ۴۸ ساعت از وارد کردن هر چیزی به واژن مثل دخول واژینال، تامپون گذاری و یا استفاده از دوش واژینال خودداری کنید.

برای اطلاعات بیشتر می توانید مقاله مراقبتهای بعد از کولپوسکوپی را از همین سایت بخوانید.

دوره نقاهت بعد از کولپوسکوپی دهانه رحم

بعد از بیوپسی یا کولپوسکوپی دهانه رحم نیازی به استراحت نیست و می توانید بلافاصله به کارهای روزانه تان برگردید.

عوارض بعد از کولپوسکوپی

کولپوسکوپی رحم یک روش ایمن است و اگر برای انجام آن به بهترین دکتر برای کولپوسکوپی مراجعه کرده باشید، بدون هیچ عارضه ای، حتی در دوران بارداری می توانید آن را انجام دهید.

اما اگر برای تشخیص سرطان دهانه رحم برایتان بیوپسی هم انجام شود، به دلیل خراش خوردن بافتهای حساس دهانه رحم، باید منتظر عوارض بعد از کولپوسکوپی باشید.

عوارض کولپوسکوپی با بیوپسی

عوارض کولپوسکوپی که با بیوپسی همراه بوده، عبارت است از:

  • احساس فشار در واژن به خاطر استفاده از اسپکولوم
  • سوزش خفیف به دلیل استفاده از اسید استیک
  • احساس گرفتگی شبیه به قاعدگی که چند روز طول می کشد.
  • درد خفیف واژن
  • لکه بینی یا خونریزی خفیف از واژن تا چند روز
  • خروج ترشحات سیاه یا قهوه ای از واژن به خاطر محلول سرکه یا رنگ آمیزی دهانه رحم

البته این عوارض کاملاً طبیعی هستند و بعد از چند ساعت تا چند روز برطرف می شوند.

در چه صورت با پزشک خود تماس بگیریم؟

اگر بعد از کولپوسکوپی دهانه رحم با مشکلات زیر روبرو شده اید، حتما با پزشک خود تماس بگیرید:

  • خونریزی شدید واژینال (در حد عادت ماهیانه)
  • درد شدید لگن یا پایین شکم که با مصرف بروفن کم نمی شود.
  • علائم عفونت مثل ترشحات بدبوی واژن که غلیظ تر از حد معمول هستند یا تب و لرز

نتایج کولپوسکوپی دهانه رحم

نتایج بیوپسی و کولپوسکوپی تعیین می کنند که به درمان نیاز دارید یا نه. طبق آمارها حدود ۴۰٪ از افرادی که کولپوسکوپی می کنند، هیچ سلول غیر طبیعی ندارند.

اما حدود ۶۰ درصد زنان، برای رفع یک ناهنجاری مثل توده های روی دهانه رحم، واژن یا فرج نیاز به درمان دارند.

مراحل-پیشرفت-سرطان-دهانه-رحم-(سرطان-سرویکس)

اگر کولپوسکوپی غیر طبیعی باشد چه اتفاقی می افتد؟

اگر دیسپلازی دهانه رحم خفیف باشد باید به صورت دوره ای تست پاپ اسمیر را تکرار کنید. ممکن است دیسپلازی خفیف بدون درمان برطرف شود. اما در صورت تشخیص سرطان دهانه رحم با مراحل پیشرفته تر، بعضی از درمانهای زیر انجام می شود:

برش الکتریکی حلقه (LEEP):  یک حلقه سیمی که با برق کار می کند، سلول های غیرعادی را از بین می برد.

بیوپسی مخروطی: یک نمونه مخروطی شکل از بافتی که شامل سلولهای غیرطبیعی است از دهانه رحم خارج می‌شود.

سرما درمانی یا کرایو تراپی: از مواد شیمیایی سرد، مانند نیتروژن مایع برای کشتن سلول غیر طبیعی استفاده می شود.

توجه توجه: اگر به بهترین متخصص کولپوسکوپی در تهران مراجعه کرده باشید، روش انجماد یا کرایوتراپی را به شما توصیه نمی کند. چون احتمال عود سرطان با مراحل پیشرفته تر بعد از درمان با این روش نیز وجود دارد.

جراحی لیزر: با پرتوهای لیزر می توان تمام سلولهای غیر طبیعی را از بین برد.

پرتو درمانی و شیمی درمانی: از این روشها با هدف کشتن سلولهای سرطانی و جلوگیری از رشد آنها استفاده می شود.

عمل هیسترکتومی: در مراحل پیشرفته تر سرطان دهانه رحم برای جلوگیری از مرگ بیمار، باید عمل برداشتن کامل رحم و دهانه رحم (عمل هیسترکتومی) انجام شود.

هزینه کولپوسکوپی در غرب تهران

هزینه کولپوسکوپی تهران مثل هر جای دیگری، گرانتر از تست پاپ اسمیر است و بسته به فاکتورهای زیر برای خانم ها متفاوت است:

  • نوع مراکز کولپوسکوپی در تهران (مطب، بیمارستان خصوصی یا دولتی، …)
  • مراجعه به بهترین دکتر برای کولپوسکوپی در غرب تهران
  • نیاز به پرینت رنگی
  • نیاز به نمونه برداری از بافتها که هزینه آزمایشگاه را هم به مخارج شما اضافه می کند.

خوشبختانه به دلیل اهمیت آزمایش کولپوسکوپی در تشخیص سرطان دهانه یا پیشگیری از آن، هزینه کولپوسکوپی در غرب تهران تحت پوشش بیمه ها و اکثر بیمه های تکمیلی هست و مجبور به پرداخت کل هزینه ها نیستید.

جهت انجام تست کولپوسکوپی در غرب تهران شما هم می توانید بدون جا گذاشتن قاشثق و چنگال، این جراحی را انجم دهید.

جمع بندی نهایی

اگر تست پاپ اسمیر یا معاینه لگنی شما مثبت باشد باید برای تشخیص سرطان دهانه رحم که از کشنده ترین نوع سرطان در زنان است، آزمایش کولپوسکوپی رحم را انجام دهید. با انجام تست کولپوسکوپی در غرب تهران می توانید به موقع متوجه ضایعات سرطانی شده و از پیشرفت آنها جلوگیری کنید.

البته همه خانم هایی که نیاز به کولپوسکوپی دهانه رحم دارند، مبتلا به سرطان نیستند و این آزمایش را برای بررسی دقیق نوع ناهنجاری های دهانه رحم و واژن انجام می دهند. هزینه کولپوسکوپی تحت پوشش بیمه است و می توانید آنرا در مطب و دیگر مراکز انجام کولپوسکوپی در تهران انجام دهید.

سوالات رایج درباره کولپوسکوپی در غرب تهران

معمولا درباره انجام تست کولپوسکوپی در غرب تهران سوالات زیر از بهترین متخصص کولپوسکوپی پرسیده می شود:

آیا می توانم موقع پریودی آزمایش کولپوسکوپی را انجام دهم؟

خیر. جواب آزمایش کولپوسکوپی در زمان پریود دقیق نیست چون به وضوح نمی توانیم سلولهای دهانه رحم را ببینیم. چند روز بعد از پایان قاعدگی میتوانید به مراکز انجام کولپوسکوپی در تهران مراجعه کنید.

کولپوسکوپی درد دارد؟

این آزمایش نیازی به بیهوشی، بیحسی موضعی، یا داروهای مسکن ندارد. اما اگر نیاز به بیوپسی داشته باشید، به دلیل خراشیدگی بافتها کمی احساس درد و ناراحتی مثل نیشگون گرفتن دارید که بعد از چند ساعت برطرف می شود.

جواب کولوسکوپی چقدر طول می کشد؟

نتایج بیوپسی معمولاً در عرض ۳ تا ۱۰ روز آماده می شوند. اگر نتیجه شما دیرتر شده نگران نباشید و با مرکز پاتولوژی تماس بگیرید و علت آن را بپرسید.

اگر شما هم سوالی درباره کولپوسکوپی دهانه رحم در تهران سوالی دارید، در قسمت نظرات می توانید آنها را از ما بپرسید.

۴.۷/۵ - (۴۷ امتیاز)
دکتر ذاکرین متخصص زنان

خانم دکتر متین ذاکرین (جراح و متخصص زنان) فارغ التحصیل رشته تخصص زنان و زایمان و دارای بورد تخصصی در این رشته هستند. خانم دکتر ذاکرین بیش از ده سال است که در زمینه ارائه خدمات درمانی و زیبایی به بانوان فعالیت دارند و به جرات می توان گفت یکی از پزشکان پیشرو در فیلد عملهای زیبایی، ترمیمی و درمان اختلالات کف لگن در کشور هستند. حضور در کنفرانسهای بین المللی (بعنوان سخنران) و برگزاری ورکشاپهای آموزشی برای دیگر متخصصین زنان در تهران را می توان گوشه ای از رزومه کاری و حرفه ای دکتر ذاکرین به شمار آورد.

۱۲۶ دیدگاه ها
  • سلام, خانم دکتر من سی سال دارم, مدت یکسال ونیم هست که متوجه شدم زخم دارم, انواع واقسام دارو هارو گرفتم, پارسال عفونتش کلا ازبین رفت, ودکترم گفت نیاز نیست فریز کنی, چون عفونت نداره ولش کن, امسال دوباره چند ماهه هفونت دارم, وماه پیش تست پاپ اسمیر دادم, التهاب شدید, قارچ کاندیدا و متاپلازیا رو نشون داد, دیروز یه دکتر دیگه مجدد پاپ اسمیر ازم گرفت, وگفت چون متاپلازیا هست میخوام نتیجه رو بفهمم, حالا باتوجه به اینکه زایمان نداشتم, و دسترسی به کولپوسکپی هم ندارم, نظر شما چیه, برا درمان آیا فریز مورد مناسبیه؟؟؟ راه حل دیگه نداره؟؟ مثل درمان باعسل یا هرچیز بی عارضه,

    • سلام عزیزم اصلا نباید همینجوری فریز زخم دهانه رحم رو انجام داد. بهتره حتی شده بری شهر دیگه و کولپوسکوپی رو انجام بدی.

  • سلام خانوم دکتر.مادر بنده تست پاپ اسمیر دادن و پزشک گفت که سلول هاشون حالت کاملا طبیعی ندارند و بهتره برای اطمینان کولپوسکوپی انجام بدن.انجام دادن و پزشک بعد آزمایش گفت که برخی جاها اون تغییر رنگی که باید پیدا میکرده انجام نشده و سفید باقی مونده.و ۷ تا نمونه از جاهای مختلف رحمش گرفته و برای آزمایش فرستاده. ب‌ نظر شما ممکنه سرطان نباشه و نتیجه آزمایش بگه که سرطان نیست؟????من خیلی نگرانم و تا ۲۰ روز دیگ نتایج آزمایش نمیاد و همه اش فکرم مشغوله…نتایج آزمایش ممکنه مشخص کنند ک سرطان نیست؟یا وجود سرطان حتمیه و این آزمایش فقط شدت سرطان رو مشخص میکنه؟

    • سلام عزیزم بدون جواب آزمایش نمیشه نظری داد. بنظرم بهتره استرس نداشته باشید و صبر کنید تا نتایج کولپوسکوپی بیاد. میتونین بعد از اون، از مقاله تفسیر نتایج کولپوسکوپی استفاده کنید که میتونه کمک کننده باشه براتون برای درک بهتر نتایج .

  • سلام خانم دکتر من یک ماهی هست که متوجه مبتلا به زگیل تناسلی ام شده ام ،از محلولی استفاده کردم طبق دستور پزشک و زگیل ها از بین رفتن،تست پاپ اسمیر دادم که نرمال بود،تست اچ پی وی انجام دادم که نشون داد نوع کم خطر و پرخطر را دارم ،حالا چی میشه خانم دکتر؟دارم سکته میکنم،ینی سرطان دارم؟

    • سلام بهتره به توصیه های پزشکتون عمل کنید. خطری که در مورد زگیل تناسلی وجود داره اینه که دهانه رحم رو تهدید میکنه. مخصوصا تیپهای پرخطرش. اگر بدنبال درمان باشید و تحت نظر پزشک درمان رو ادامه بدین با توصیه های مقاله رهایی از ویروس HPV انشاا… مشکلی وجود نداره و ویروس از بدنتون خارج میشه.

  • سلام خانم دکتر من دیشب تست کولپوسکوپی دادم و الان ساعت ۱۲ ظهر رفتم دستشویی متوجه شدم یه باند بزرگ داخل واژنم بوده و انداختمش دور. مراقبتهای بعد ار تست رو خوندم نوشته بود حتی از تامپون نباید استفاده کردو بعد چطور دکتر اینو داخل گذاشته بوده!!! الان چیکار کنم نگران شدم

    • سلام. راستش منم الان از دیدن این پیام متعجب شدم! معمولا اگر لکه بینی بعد از کولپوسکوپی هم باشه تنها استفاده از پد بهداشتی کفایت میکنه و اینکه بدون اطلاع شما، این اتفاق افتاده و حتی پزشک این رو به شما اطلاع نداده از بی توجهی بوده. با این حال نگران نباشید و در صورت لکه بینی از پد بهداشتی استفاده کنید.

  • سلام.لطفا جواب منو بدید.من برای بار سوم هست که دچار زگیل تناسلی میشم.باز اول و دوم فریز و سوزانده شد.بار سوم بهم گفتن که برم کولپوسکپی.دلیل عارضه چیه.بار اول که مجرد بودم گرفتم و هیییچ رابطه جنسی هم نداشتم.

    • دلیل انتقال ویروس اچ پی وی تماس پوست با مکان آلوده به ویروسه و میتونه از روشهایی غیر از رابطه جنسی (مثل مراکز اپیلاسیون یا توالت فرنگی و…) انتقال پیدا کنه. کولپوسکوپی برای اطمینان از عدم آلوده شدن دهانه رحم انجام میشه.

    • سلام. بهتره انجام شه. برای اطمینان از میزان درگیری دهانه رحم. در مورد تیپهای مختلف زگیل تناسلی هم اگر سوالی دارید مقاله «انواع تیپ های زگیل تناسلی» رو در همین سایت بخونید. میتونه خیلی کمک کننده باشه.

  • سلام ممنون از راهنمایهاتون ????خانم دکترمن سه ساله عادت ماهانه ام نرمال نیس نامنظمه طول عادت ماهیانه ام تا ۱۶روزطول میکشه جوریه که چهار پنج روز مونده عادت ماهیانه ام لکه بینی دارم اونم قهوه ای رنگ بعد او ن روز پریود میشم اونم شدید رفتم دکتر دارو داده ولی هیچ نتیچه ای نگرفتم تازه گیها رفتم پیش یه دکتر دیگه سونو کرد گفت امکان داره خوردتراش بشی .کمکم کنین خیلی میترسم

    • متوجه نشدم منظورتون از “خوردتراش” چیه. بهرحال چیزی که معلومه اینه که دچار اختلالات قاعدگی و پریود نامنظم هستید. ضمن اینکه لکه بینی بین دو پریود هم دارید و باید توسط تغییر سبک زندگی، کاهش وزن و مصرف داروهای هورمونی درمان شین.

  • سلام خانوم دکتر ،من ویروس اچ پی وی شماره ۵۶ رو داشتم ،بعد از یکسال دوباره آزمایش دادم و دیدم علاوه بر ۵۶ ،شماره ۳۹ رو هم گرفتم.تست پاپ اسمیر انجام دادم هم پارسال و هم امسال،نرمال بود.پریود من بعد از ازدواج همیشه عقب میافته،و احساس میکنم بوی عفونت میده بعضی وقتا خون پریودم.به دکترم مراجعه کردم چند بار و همیشه پماد میدادن.ولی بازم همینطوری ادامه داره وضعیتم.با این توضیحات نیاز هست من کولپوسکوپی انجام بدم؟اگه عفونت داشته باشم کولپوسکوپی انجام میشه؟ و آیا اچ پی وی باعث عفونت میشه؟

    • سلام. باتوجه به تیپهایی از زگیل تناسلی که دارید نیازه کولپوسکوپی شین. بله عفونت مانع انجام کولپوسکوپی نیست. و اینکه در مورد عفونت دهانه رحم و تاثیر HPV پیشنهاد می کنم حتما مقاله عفونت دهانه رحم رو مطالعه بفرمایید.

  • سلام خسته نباشین.من ۵ ماهه ازدواج کردم حدود سه ماه پیش متوجه شدم همسرم روی التش زگیل داره رفت دکتر و کرایو کرد بعد بیشتر شد من هم روی زخماش کرم میزدم به انگشتام منتقل شد بعد ترسیدم منم زگیل تناسلی بگیرم رفتم ازمایش اچ پی وی دادم که. ۱۶ و. ۴۵ مثبت بود .دیروزم کولوپسکوپی کردم .میخواستم ببینم با گانودرما میشه درمان کرد.و اینکه زخم دهانه رحم هم دارم ایا ممکنه تبدیل به سرطان بشه؟ ممنون از پاسخگوییتون

    • نه عزیزم با گانودرما درمان نمیشه. حتما زیر نظر پزشک باشید چون زخم دهانه رحم هم دارید اگر درمان نکنید و تحت مراقبت پزشک نباشید احتمال سرطان دهانه رحم هست.

  • سلام خانوم دکتر عزیز ممنون از مطالب خوبتون من تست پاپ اسمیر انجام دادم که نرمال بود ، تست HPV انجام دادم که یکی از تیپ های کم خطر رو داشتم. دکترم باتوجه به اینکه زائده ای هم در واژنم ندیدن گفتن نیاز نیس کاری انجام بدم و اگر زائه داشتم بمی تونستم فریز کنم! فریز ایا ضرر نداشت؟ با شرح حال من؟ و اینکه واکسن HPV مفید هست بزنیم؟ سپاس از شما

    • سلام. نه نباید فریز انجام بشه. واکسن HPV کاملا براتون مفیده در هر سنی هم که هستید اشکالی نداره می تونید واکسینه بشید.

  • با سلام،حدود دوسالی هست درگیر عفونت و زخم هستم،به صورت دوره ای خوی میشم ولی باز برمیگرده،تبخال تناسلی اذیتم میکنه …به نظرتون برای زخم و تبخال چه کار باید انجام بدم،۳۹ساله ام و زایمان نداشتم،مرسی

    • سلام. حتما به معاینه و یه سری آزمایشها نیاز دارید تا علت زخم مشخص بشه. این علامت هایی که گفتید نشونه خوبی نمیتونه باشه. حتما سریعتر به متخصص زنان مراجعه کنید.

  • سلام خانوم دكتر خسته نباشيد من ۲۱سالمه وحدود دوساله ك ازدواج كردم يك ماه پيش تست پاپ اسمير دادم دكترگفت بايدازمايش hpvبدم من بازرفتم جايي ديگ مطب دكترديگ ك گفتن من شك دارم لازم باشه وگفتن برم تاكلپوسكوپي بشم قبلاپريودم نامنظم شده بودچندماهي وبرأي همين مراجعه كردم دكتر هردو دكترپرسيدن ك خودم ياشوهرم قبل ازدواج رابطه داشتيم بأكسي ديگ يانه ومارابطه نداشتيم اما ميدونم ك وضعيت رحم و واژنم نرمال نيست بنظرتون امكان داره سرطان رحم داشته باشم؟بجزاين مسئله من قبل ازاينا بخاطرمشكلاتي ك برام پيش اون حالت روحي بدي داشتم وحالا بانگراني ازاين ك نكنه سرطان داشته باشم حال روحيمم بدترشده

  • سلام خانم دکتر من تست پاپ اسمیرم نرمال بود ولی اچ پی وی تیپ ۶۶ رو نشون داد آیا باید کولپوسکوپی انجام بدم؟ دکترم گفت سال دیگه دوباره تست پاپ اسمیر بده. من چکار کنم؟ همش احساس سرطان دارم

  • سلام خانم دکتر من اچ پی وی تایپینگ دوسال پیش دادم منفی بود ولی زائده داشتم لیزر کردم یکماه پیش کولپو انجام دادم گفت بیوبسی نمیخواد و مشکلی نداری خودم احساس میکنم لبه واژنم جوش ماننده دکتر گفت زگیل نیست بنظر شما چیکار کنم دوباره آزمایشی بدم یا خیر و اینکه واکسن سه دوره زدم ک دوبار ب باسن زد و آخری دوماه فاصله افتاد از زمانش چون پیدا نمیکردم میشه راهنمایی کنید لطفا

    • سلام. اگر پزشکتون تشخیص دادن که مشکلی ندارید نگران نباشید. اون جوش مانندهایی که گفتید احتمالا غدد بارتولن شما باشه که اون هم طبیعیه و مشکلی نداره.

  • سلام خانم دکتر من ۵۲سالدارم و ۶ ماه بود که پریود نمیشدم . الان حدود ۱۰ روزه که لکه می بینم گاهی خون روشن و گاهی لکه قهوهای . نتیجه پاپ اسمیر ههنوز نیا مده . ولی سونو گرافی واژینال طبیعی بوده نتیجه . نتیجه ازمایش هم fsh ۱۱ و LH 16 حیلی نگرانم . ازمایش دیگری لازمه؟

    • سلام. با توجه به سنتون احتمال میدم به یائسگی نزدیک میشید. معمولا در این دوره قاعدگی نامنظمه و لکه بینی دارید.

  • سلام من به تازگی متوجه شدم دارای زیگیل تناسلی از نوع ۱۶ هستم ازمایشم مثبت بود میتونم کلوپوسکپی بکنم برای درمان

    • سلام. بله. بعد از مثبت شدن تست پاپ اسمیر برای بیماران کولپوسکوپی انجام میدیم تا تشخیص دقیق بدیم و بعد درمان رو شروع میشه.

  • سلام من زخم دهانه رحم دارم همه دارو استفاده کردم ولی جواب نداده این ازمایش کلپوسکپی بم گفتن باید انجام بدی ۲۲سالمه ایا مشکلی برام پیش نمیاد از ازمایش میترسم ک بگیرم میترسم مشکل بدی داشته باشم تورو خدا کمکم کنید

    • سلام. بله حتما باید کولپوسکوپی انجام بدید تا علت زخم دهانه رحم مشخص بشه. توصیه مون در این موارد اینه که زمان رو از دست ندید و سریعتر برای انجام کولپوسکوپی اقدام کنید.

  • سلام دکتر من hpv نوع ۶ و ۱۶ رو دارم. کولپوسکوپی کردم و منتظر جوابم از آزمایشگاه به من زنگ زدن گفتن نمونه احتیاج به رنگ آمیزی بیشتر داره. آیا این به معنای اینه که مورد خاصی مشاهده شده ؟؟؟ معنی بدی داره؟ لطفا جواب بدید من خیلی بیشتر از پیش نگران شدم!!!!!

    • سلام. نه عزیزم. کیفیت نمونه به اندازه کافی خوب نبوده. گاهی این چیزها پیش میاد. نگران نباشید و دوباره نمونه برداری رو انجام بدید.

    • سلام. تیپهای مختلفی داره زگیل تناسلی که تعداد کمی از اونها خطرناکه. میتونید مقاله تیپهای زگیل تناسلیرو در سایتم بخونید بهتون اطلاعات کامل میده

  • سلام خانم دکتر وقت بخیر ۳۷ سالم هست و تا به حال پریودی نامنظم نداشتم الان خونریزی خیلی خفیف و کم همراه با درد انتهای کمر و پاها دارم لازم به ذکر هست که ۴ سال هست که آیودی دارم. میخواستم بدونم میتونم بدون تست پاپ اسمیر برای کولپوسکوپی به مطب بیام یا حتما باید قبل از اون تست انجام بدم؟

    • سلام. اگر ۲-۳ مرتبه پریودی شما پشت سر هم اینجوری بوده باید معاینه بشید تا علت نامنظمی پریود مشخص باشه. اگر بیمار نیاز داشته باشه براش پاپ اسمیر انجام میدیم. اگر تست شما مثبت دربیاد اونوقت نیاز به کولپوسکوپی دارید. فعلا فقط برای معاینه باید مراجعه کنید و چیز دیگه ای نمیخواد.

  • سلام من مجرد هستم،۲۸ سالمه، پارسال اچ پی وی گرفتم بعد با مصرف دارو زدن واکسن گارداسیل زیگیلا ازبین رفت امسال دوباره تست پاپسمیر انجام دادم تیپ ۶۸ و ۸۹ دارم الان این دو نوع تیپ خیلی خطرناکه؟؟؟اگه راهنماییم کنین خیلی ممنون میشم

    • سلام. بله تیپ ۶۸ پر خطره. باید کولپوسکوپی انجام بدید حتما دنبال درمان باشید چون احتمال سرطان دهانه رحم وجود داره.

    • سلام. احتمالا منظورشون این بوده که نیازی به معاینه مجدد ندارید وگرنه معاینه بعد از کولپوسکوپی مانعی نداره.

  • سلام خانم دکتر. من اردیبهشت پارسال پاپ اسمیر دادم و نرمال بود و بعد از یک ماه دچار لکه بینی بعد از نزدیکی شدم و دوباره پاپ اسمیر دادم و سونوی واژینال انجام دادم که نتیجه هر دو نرمال بود. الان ۳۸ هفته باردارم و وقتی برای معاینه لگن به پزشکم مراجعه کردم دیدن که دچار زگیل تناسلی شدم. با توجه به اینکه نتایج تست پارسالم نرمال بود میشه گفت به تازگی به این ویروس مبتلا شدم و احتمال داره درمان قطعی براش صورت بگیره یا اینکه ممکنه علت اون لکه بینی پارسال ویروس hpv بوده باشه؟ چون پارسال تست hpv انجام ندادم خیلی نگرانم ممنون میشم برای درمان هم راهنماییم کنید

    • سلام. دلایل مختلفی برای خونریزی و لکه بینی واژن بعد از نزدیکی هست مثلا خشکی واژن. اگر تست پاپ اسمیر نرمال بوده مشکلی نداشتید. احتمال داره به تازگی دچار این مشکل شده باشید.

  • سلام خانم دکتر .دکتر رفتم.ازمایش hpv دادم دوتا فاکتور ۱۶ و ۳۵ دیده شده تست پاپ اسمیرم دادم.ک گفت عفونت و زخم دارم فریزم دوروزه کردم. زخم کوچکم داخل رحم بوده ک فریز کردم. دکتر گفته حتما باید دکتر زنان پیگیری کنن ک فلوشیپ سرطان شناسی داشته باشن . الان خیلی نگرانم . دکتر گفتن کولپوسکوپی انجام بدم . لطفا کمکم کنید

  • سلام خانم دکتر من یه مدت زیر دلم سمت چپ درد میکرد دکتر رفتم بهم گفتن سونو بده انجام دادم چیزی نبود عفونت گفتن .بعداش معاینه شدم گفتن زخم داری الان بهم گفتن تست سرطان بدید خواستم بدونم این تست چه جوری درد داره چون واقعا از این که گفتن سرطان من یکم ترسیدم اولین بارم هست .۲۹ سالمه

    • سلام. عزیزم باید به پزشک متخصص زنان مراجعه می کردید. ما اول تست پاپ اسمیر انجام میدیم که برای تشخیص سرطان دهانه رحم هست. بعد اگر لازم باشه و تست مثبت باشه میگیم کولپوسکوپی انجام بشه. نگران نباش و حتما برای تستهایی که گفتم اقدام کن که ببینیم سرطانه یا نه.

  • سلام حدود چهار ماه پیش مبتلا به زگیل تناسلی شدم و الان بعد از چهار ماه زگیل ها با درمان از بین رفت اما داخل واژن هم زگیل داشتم تست پاپ اسمیر نرمال بود و تست اچ پی وی هم منفی بود حالا سوال من اینجاست که از کجا باید بدونم که دهانه رحم هم زگیل داره یا نه و اینکه اچ پی وی منفی باشه ولی زگیل داشته باشی چه جوریه؟

    • سلام. جواب منفی یعنی خوشبختانه hpv از تیپ پر خطر نیست و مشکلی نداره. وجود زگیل در دهانه هم با معاینه لگنی پزشک مشخص میشه خودتون نمی تونید ببینید.

  • سلام من ازمایش پاپ اسمیر دادم وداخل اون التهاب شدید داشتم و ازمایش hpvهم دادم و hpv نوع ۴۵ در ازمایشم مثبت بوده دکترم میگه باید کولوسکوپی بشم ایا ضرورت داره

    • سلام. بله ۱۰۰% ضروریه و باید سریعتر انجام بدید تا پزشک مطمئن بشن که دچار ضایعات پیش سرطانی هستید یا نه.

    • سلام. بله این متاسفانه جزء پرخطرهاست و باید سریعتر کولپوسکوپی هم انجام بدید تا مشخص بشه در ریسک سرطان هستید یا نه.

  • سلام خانم دکتر.من به مدت شش ماه هست که دو روز اول پریودم خونریزی شدید دارم به دکتر مراجعه کردم سونو و تست پاپ اسمیر داد که خوب بود.ولی به خاطر سابقه بیماری خاله ام که بر اثر سرطان رحم فوت شدن برام کولپوسکوپی نوشتن.ایا لازمه؟

    • سلام. من معاینه نکردم و شرح حال شما رو ندارم. اگر پزشکتون اینطور تجویز کردن، طبق توصیه ایشون عمل کنید.

  • سلام خانم دکتر من زگیل تناسلی دارم و مجرد هستم ، میتونم کولپوسکوپی انجام بدم یا خیر؟چون بکارت دارم،ممنون میشم راهنماییم کنید

  • سلام خانم دکتر وقتتون بخیر من چن وقت پیش زگیل تناسلی دوره دهانه واژنم در اومد و پیگیری کردم ازمایش دادم و جواب ازمایش hpv 16 و۱۸ مثبت در اومد و بهم گفتن باید ازمایش کولپوسکپی انجام بدم و خیلی شدیدن استرس دارم این نمونه برداری یعنی من سرطان دارم؟!

    • سلام. نه عزیزم این تست تشخیصی سرطان هست. ممکنه باشه ممکنه نباشه ولی خیلی مهمه که سریعتر انجامش بدید.

  • سلام خانم دکتر من تست پاپ اسمیرم سالم بوده ولی تست اچ پی وی مثبت بوده… بعد از انجام کلوپوسکوپی زخم دیده شده… ایا این یعنی من سرطان دارم؟ این زخم با دارو خوب میشه یا نیاز به راه های دیگه ای هست؟ خیلی نگرانم 🙁

    • سلام. اگر سرطان باشه پزشکتون بهتون میگن. بنابر تشخیص اینکه زخم پیش سرطانیه یا نه، درمان مناسب رو تجویز می کنیم.

  • سلام خانم دکتر میخواستم بدونم کسی که مبتلا به زگیل تناسلی میشه حتما باید طی یکی دوماه این اتفاق براش بیفته؟یعنی من سالها پیش شریک جنسیم یه شخصه دیگه بود ولی یک ساله که با یک نفر دیگه هستم از کجا بفهمم از طریق چه کسی مبتلا شدم؟و ایا ازمایشی هست که مشخص کنه من از چه زمانی دچار شدم؟

    • سلام. معمولا دوره نهان ویروس بین یک ماه تا دو سال هست و به موارد قبل از اون اهمیتی نمی دیم.

  • سلام خانم دکتر من خونریزی بسیار شدیدی دارم شکم و پاهام ورم کرده دوسه روزه درد شدید لگن و شکم دارم تست پااسمیرم هم مشکوک هست امکان داره سرطان رحم داشته باشم لطفا جواب بدین چند روز آسایش ندارم

  • سلام خانم دكتر من حدود ٦ ماه هست كه لكه بينى دارم يعنى فاصله بين عادت ماهانه كلاً لكه بينى دارم دكتر رفتم آمپول برا تنظيم هورمون زدن ٣تا و الان هم ١بسته قرص زد حاملگى خوردم ولى اصلاً لكه بينى تموم نشده نامزدم و الان كه بايد برم خونم به خاطر اين مسئله نميتونم در ضمن سمت راست كمرم مابين كمر و لگنم درد ميكنه ميشه راهنماييم كنين؟ ميترسم سرطان رحم داشته باشم

    • سلام. لکه بینی بین سیکل علامت مشترک بین خیلی از عوارض هست و دلیل سرطان نیست. حتما پیگیر باشید تا علت دقیق لکه بینی مشخص بشه.

  • با سلام …با توجه به سرطانزا نبودن ژنوتايپ هاي كم خطر ويروس اچ پي وي، و نرمال بودن جواب پاپ اسمير، چرا كولپوسكوپي انجام ميشود؟ اين مورد خيلي باعث نگراني من شده

  • سلام ببخشید من تست پاپ‌اسمیر و تست اچ‌پی‌وی انجام دادم تست پاپ‌اسمیرم جوابش این بود که دهانه رحمم یه مقدار التهاب داره و اچ‌پی‌وی نوع ۳۱های ریسک داشتم اینجا گفتن که باید کلوپوسکوپی و پانچ بیوپی انجام بدم‌ میخواستم بدونم چند درصد ممکنه سرطان دهانه رحم باشه

    • سلام عزیزم این درصدی نیست. باید جواب کولپوسکوپی بیاد. چون دقتش بالاست میشه فهمید چه مشکلی دارید.

  • سلام خانم دکتر من باکره ام و گواهی سلامت برای ازدواج هم تهیه کردم اما همسرم اصرار دارند که در حین معاینه حضور داشته باشند و پرده بکارت رو با چشم مشاهده کنند ایا از طریق کولپوسکوپی امکان پذیر هست؟معاینه و مشاهده بکارت؟

  • سلام خواهش ميكنم جواب بديد من ٣٢سالمه تازه فهميدم زگيل نوع شش دارم و زيادم نيست بين واژن و مقعد و چندتا هم دور مقعدم و پاپ اسميرم فقط التهاب نشون ميداد چون قارچ داشتم و اچ پى وى اسكوس نشون داد من بعد سكس هيچ علامت بدى ندارم پريودامم نرماله فقط بعضى وقتا عقب ميافته خيلى حالم بده و نگرانم ينى من سرطان ميگيرم ؟ ميتونم مثل بقيه آدما زندگى كنم؟ دكترم گف برو كولپوسكوپى . ينى نوع شش هم سرطانيه؟ توروخدا راهنماييم كنيد دارم ديونه ميشم از استرس

    • سلام. نه عزیزم تیپ ۶ کم خطره و سرطانی نمیشه. اما برای بررسی بهتر دهانه رحم توصیه میشه کولپوسکوپی انجام بشه.

  • سلام، خانم دکتر من تو سن ۲۳سالگی یه سال بعد ازدواج دچار زخم رحم شدم که هیچ علاعمی نداشت و با این حال پزشک اون زمانم ۶بار منو فریز کرد و الان که ۳۳ساله هستم دوباره دچار زخم رحم شدم تست پاپ اسمیرم از هر لحاظ خیلی خوب و کمی التهاب جزئی رو نشون داده اما الان مشکل من اینه که من بعد هر نزدیکی لکه بینی میوفتم ودر بعضی مواقع خونریزی که حتی فاصله نزدیکی هام یه هفته هستش و این رو اعصابم حتی دیواره های واژن هم در طی نزدیکی دچار درد سوزش میشه اما با معاینه ای ککه ماه پیش انجام دادم بازم چیزی مشخص نشده در ضمن من یه زایمان طبیعی هم داشتم

    • سلام. عزیزم بدون اینکه علت زخم مشخص بشه نباید فریز کنند. باید معاینه ت کنم و چند تا تست بگیرم تا علت ایجاد زخم مشخص بشه. سریعتر اقدام کنید چون خیلی ساله این مشکل رو دارید و تاخیر در مشخص شدن علتش خطرناکه.

  • سلام خانم دکتر من ۵۱ ساله هستم زایمان نداشته ام. پاپ اسمیر پیشرفته وسونوگرافی داده ام . تنها مشکل من وجود دوسه فیبروم بسیارکوچک ویک پولیپ دررحم است.یکدرمیان الان پریود میشم ودرجه خونریزی بالا دارم تا ۱۰ روز وسپس لکه بینی جزیی دارم که هردوسه روز تکرار میشه .خودم حدس میزنم بخاطر زمان یایسگی است .ولی نمیدانم چرا یایسه نمیشم . راه درمان فیبرویید وپولیپ چیه؟ البته بجز جراحی. ایتم بگم دو دفعه قبلا DVT وترومبوزوریدی داشته ام که پزشک عروق اجازه حاملگی بمن نداد. الان بخاطر ریزش شدید مو هایم دکتر پوست ومو شامپویی داده که باید قبل از شروع مصرف ابتدا یک برگ قرص اوسپت-اچ دی بهمراه یک برگ اسپرین ۸۰ودوعدد امپول ویتامین B را بشکنم وباهم پودر کرده داخل شامپو بریزم. ایا این قضیه درمیزان تعادل هورمونی من نقشی داره؟ چون نمیخورم فقط با شامپو روی موهام میزنم. ایا خونریزی زیاد درزمان پریود فقط مربوط به فیبرم هاست ؟

    • سلام باید بدونم فیبروم ها چه اندازه و کجا هستند تا بتونم روش درمان مناسب رو انجام بدم، اگر حاد باشه و جراحی بخواد نمیشه انجام ندید. چون ممکنه بعد مجبور به برداشتن کامل رحم بشیم. سریعتر برای این مورد اقدام کنید.

    • سلام. عزیزم لطفا به مطبم زنگ بزن تا بهت نوبت کولپوسکوپی بدن: ۰۹۹۰۹۲۳۶۰۶۵ یا ۰۲۱-۴۴۴۶۳۴۷۵

  • سلام خانم دکتر من ۲۶ سالمه و تست پاپ اسمیر دادم تو برگه ازمایش التهاب خفیف زده و بقیه موارد ایرادی نداشته و عادی بوده همچی ،اخیرا در حین رابطه کمی احساس درد در ناحیه پهلو هام احساس میکنم و همین هفته پیش کمی لکه خون دیدم اندازه ی سکه به نظرتون کلپوسکپی احتیاج دارم و این مشکل التهاب چجوری بوجود اومده و درمانش چیه ؟

    • سلام باید معاینه کنم تا علت درد مشخص بشه. آزمایش اچ پی وی تون اگر مثبت بود حتما کولپوسکوپی نیاز دارید که خودم در مطبم انجام میدم. علت که مشخص بشه میشه التهاب و مشکلات دیگه شما رو درمان کرد.

  • سلام دکتر.من ۲۵ساله هستم به بیملری اچ ای وی مبتلاهستم و نزدیک ۳سال هست دارومصرف میکنم و سطح ایمنی من کاملا بالاهست و تقریبا آنتی بادی من صفر شده.تست اچ‌پی وی دادم نوع ۵۸ مثبت شد و یک‌نوع کم خطر بعد یکسال ک دو دوز ازگارداسیل رو زدم و دوز سوم رو نتونستم بزنم مجدد تست دادم. دکتر گفت دونوع کم خطر داری و نوع پرخطر از بدن دفع شده. کلپوسکوپی هم قبل از تست دومم دادم و دکتر گفت گرید ۱ هستم و دارویی هم بهم ندادن. الان نرمال هست اوضاعم مجدد نیاز هست تست انجام بدم؟

    • بله حتما به معاینات دوره ای نیاز دارید که چک کنیم ویروس عود نکنه یا سلولهای دهانه رحم تون پیش سرطانی نشه.

  • سلام خانم دکتر من ۲۰سالمه و بعد رابطه جنسی ۳ بار من از واژنم خون اومد که هربار گفتم شاید پریودیم هست بعد برای برا سوم واقعا ترسیدم خانم دکتر منو راهنمای کنید خیلی میترسم و هیچ اطلاعی ندارم

    • سلام. خونریزی بعد از نزدیکی به دلایل مختلفی رخ میده. باید معاینه تون کنم تا علتش مشخص بشه. حتما برای مشکلتون سریعتر اقدام کنید.

  • سلام خانم دکتر من دوسال پیش پاپ اسمیر دادم گفتن سلولها ی دهانه رحم تغییر شکل دادن یا طبیعی نیستن باید تست hpv بدم تست رودادم ولی هیچ نوعی نداشتم و منفی بود دو ماه بعدشم که پاپ اسمیر دادم مشکلی نبود تو این دو ماه درمان دارویی کردم دکترم گفت میتونم کولپوسکوپی بدم تا مطمئن بشم ولی چون تست منفی بوده میتونم ندم. که کولپوسکوپی نکردم. من ۶ سالی هست که زخم دهانه رحم دارم و کلا ترشحاتم بعد از بلوغ خیلی زیاده که گاهی باعث عفونت میشه. الان چهار ماهی هست که هر بار بعد پریود دچار عفونت میشم و مجدد رفتم دکتر پاپ اسمیر دادم گفت نتیجه اش بد نیست و با دارو بهتر شدم دوباره معاینه کردن گفتن خیلی وضعت بهتر شده یک ماه دیگه دارو درمانی میکنیم بعد اگه کامل برطرف نشد زخمت بیا فریز میکنم دودلم الان که بهتره فریز بکنم یا قبلش کولپوسکوپی کنم؟ قصد بارداری هم دارم کدوم رو انجام بدم؟ یا اینکه اول بچه‌دار بشم بعد پیگیری کنم؟ باتشکر

    • سلام. حتما باید کولپوسکوپی انجام بشه و نباید قبلش فریز کنید. قبل از بارداری باید مشکل تون تحت درمان قرار بگیره که موقع حاملگی دردسرساز نشه. سریعتر برای کولپوسکوپی اقدام کنید.

  • سلام خانم دکتر من سوزش ادرار داشتم رفتم دکتر گفتن زخم دهانه رحمه تست پاپ اسمیر دادم و التهاب شدید نشون داد کلوپوسکپی و نمونه برداری انجام دادم که چیز غیرعادی نشون نداد فقط گفتن التهاب شدیده اما تست اچ پی وی دادم و تیپ ۱۶ و ۶ مثبته به نظرتون چیکار باید بکنم تا از بدنم خارج بشه ؟ من زائده ای پوستم ندارم و هیچ علائمی هم ندارم ممنونم از پاسخگوییتون

    • سلام. تیپ ۱۶ از انواع زگیل تناسلی خطرناکه و احتمال سرطان دهانه رحم هست. سریعتر مراجعه کنید تا وضعیت شما رو چک و درمانهای لازم رو تجویز کنم.

  • سلام خانم دکتر خواهرم پاپ داده نرمال بوده، ولی اچ پی وی تیپ ۵۳ نشون داد. آیا به نمونه برداری نیازه؟

    • سلام. نه مشکلی ندارن چون از تیپ های پر خطره ولی باید برای درمان زگیل تناسلیحتما اقدام کنند.

  • سلام خانم دکتر وقت بخیر من تست پاپ اسمیر دادم که نشون داد زخم و التهاب دهانه رحم و غیر عادی شدن سلولهای دهانه رحم به وجود اومده تست hpvدادم که مثبت شد و از نوع ۶_۵۱_۵۳ هست این یعنی نوع خطر ناک و اینکه من هیچ زگیلی در ناحیه تناسلی ندیدم فقط درد داخل شکم دارم و خارش بی نهایت که با دارو هم درمان نشده و الان باید تست کلوسکوپی بدم این تیپ هایی که توی ازمایش اومده خطر ناک هست؟

  • سلام‌خانم‌دکتر من ۱۷ سالمه و یک ماه و نیم ازدواج کردم چند روز موقعه رابطه خونریزی و لکه بینی داشتم‌و درد و خارش و سوزش دو روز پیش رفتم دکتر معاینه کرد گفت زخم و عفونت خیلی شدید دارم در حدی ک‌حتی نمیشه فریزش کرد فقط چندتا دارو و پماد برام‌نوشت و تست پاپ اسمیر و گفت بعد ده روز برم برای فریز الان‌من باید چیکار کنم باید برم فریز کنم ؟!لطفا بهم بگید خیلی نگرانم

    • سلام. نه عزیزم نباید فریز بشه تا تست های لازم انجام بشه. ممکنه علت خونریزی همون عفونت بوده باشه. دقیق نمیتونم بگم چون معاینه ت نکردم. میتونید برای معاینات لازم بعد از مصرف دوره داروهاتون به مطبم مراجعه کنید.

  • من۳۵سالمه دردشدیدپاوکمردارم بخصوصتوپریودی. ۳ماه دارم دارومیخورم برازخم دهانه رحم بهترنشدم جواب پاپ اسمیرخوب بوده ترشحات زیادایالازم ازمایش زگیل تناسلی وهمچنین کولپوسکوپی بدم دکتربرام نوشته.

  • سلام خسته نباشید خانم دکترمن ۳۵سالم هست همیشه عفونت دارم هر سال هم پاپسمیر انجام میدم خداروشکر مشکلی نداشتم حدود یک سال هست که بعداز نزدیکی لکه بینی دارم شش ماه پیش هم پاپسمیر انجام دادم گفت زم دارم دارو استفاده کردم ولی دوباره بعداز نزدیکی لکه بینی دارم دکتر بهم گفته برم کلپوسکوپی انجام بدم آیا خطری تهدیدم میکنه ؟

    • سلام. باید معاینه کنم تا علت عفونت رو تشخیص بدم. بر اساس اون میتونم بگم که آیا کولپوسکوپی لازم دارید یا نه.

  • سلام وقتتون بخیر من تست پاپ اسپیر و hpv انجام دادم و متاسفانه هر دو تست مثبت بوده ولی هیچ گونه علائم ندارم و معاینه پزشک هیچ عفونتی نشان نداده ولی جواب آزمایشم دکترم گفت خیلی خطرناک الان برام آزمایش کولکسکپی برام نوشته ولی نمیدونم کجا و چجوری وقت بگیرم

    • سلام. خودم کولپوسکوپی رو انجام میدم. میتونید با این شماره ها تماس بگیرید و نوبت رزرو کنید: ۰۹۹۰۹۲۳۶۰۶۵ یا ۰۲۱-۴۴۴۶۳۴۷۵. برای قبل از مراجعه تون هم حتما مقاله اقدامات قبل از کولپوسکوپی را بخوانید و سوال دیگه ای دارید زنگ بزنید مطب بپرسید.

  • باعرض سلام و خسته نباشید ،بنده hpvانجام دادم و مبتلا به تیپ ۳۱ هستم قراره کلپوسکوپی بشم،خواستم بدونم اگر من کلا رحمم رو بردارم بازم خطری منو تهدید میکنه و آیا عفونت شدید رحمی باعث بوجود آمدن این ویروس میشه؟خیلی ممنون از توجهتون

    • سلام. نه عزیزم لزومی به این کار نیست. کولپوسکوپی رو انجام بدید. این به معنی داشتن سرطان دهانه رحم نیست. فقط میخوان وضعیت سلولها رو چک کنند. به ندرت تیپهای hpv سرطانی میشه. نگران نباشید و حتما تمام معاینات رو انجام بدید.

  • سلام خانم داکتر مدتی بود عادت ماهوار نشده بودم تست پاپ اسمیر شدم و داکتر نتایج آزمایش ام نرمال گفت وبعد از یک هفته برایم یک چند تست دیگر داد که چرا چنین شده بخاطر معلوم خودش من آن تست هارا لازم ندیدم و نکردم هفته بعد داکتر زنگ زد و گفت من ویروس پاپیلو انسانی دارم و باید تست کولپوسکوپی شوم بعد وقتی پرسیدم که چرا اول گفت نرمال است گفتن اشتباه کرده داکتر حالا نمی دانم این تست را انجام بدهم یا خیر لطفا رهنمایی ام کنید

    • سلام. نتایج آزمایش شما رو ندیدم. ولی اگر پاپیلوما مشاهده شده حتما تست هایی که پزشکتون تجویز می کنند باید انجام بشه. به هر حال گاهی خطا در خوندن نتایج ممکنه رخ بده و غیرعادی نیست.

  • سلام خانم دکتر من ۳۰ سالمه ۳سالم هست که ازدواج کردم الان سه دوره که دچار زخم دهانه میشم هر سری با مصرف آنتی بیوتیک های مختلف خوب شدم اما بعد از اولین رابطه دوباره سمت چپ زیر شکمم خیلی درد میگیره و میرم دکتر معاینه میگه زخم شدی تست پاپ اسمیر و اچ پی وی هم منفی بود من چیکار کنم که دیگه این بیماری هر دفعه عود نکنه؟ و اصلا علت اصلی چی میتونه باشه؟ من قصد بارداری داشتم که هی بخاطر این مشکل عقب میندازم راهنماییم کنین

    • سلام. باید دقیق معاینه تون کنم و اگر لازمه کولپوسکوپی کنم تا علتش مشخص بشه. سریعتر اقدام کنید اگر قصد بارداری هم دارید.

  • سلام خانم دکتر خسته نباشید من بعد از هر رابطه لکه بینی دارم و تا حتی یک هفته هم شده که ادامه داره چند بار به پزشک مراجعه کردم ‌ودارو دادن و گفتن عفونت داری و بدنت خشک شده خوب میشی ولی بازم بعد از یمدت تکرار میشه وهمراش کمر دردم دارم و سرگیجه و اینکه پریودهام تا سه روز عادیه ولی ده روز بصورت لکه بینی ادامه داره چکار باید بکنم.

    • سلام. میتونه عفونت مکرر یا خشکی واژن یا موارد دیگه علت لکه بینی باشه. باید معاینه کنم تا تشخیص بدم.هر موردی که باشه بهرحال کاملا قابل درمانه. نگران نباشید.

  • سلام خانم دکتر وقت بخیر در بیوپسی سرویکس منظور از اکتروپیون در ساعت ۱۲ و اینکه ناحیه استو وایت از ساعت ۶ تا کنار دهانه رحم کشیده شده چیست؟جواب پاپ اسمیر من منفی و hpvاز نوع ۳۹ بودممنون میشم راهنمایی کنید باتشکر

    • سلام. برای مواردی مثل تست شما، تیپ زگیل چون پرخطره کولپوسکوپی انجام میدم تا ضایعات پیش سرطانی اگر هست به موقع تشخیص بدیم و درمان کنیم. سریعتر برای کولپوسکوپی اقدام کنید.

  • سلام خانم دکتر من سال ۹۸ آزمایش hpv و پاپ اسمیر انجام دادم. Hpv مثبت و نوع ۱۶ بود. کولپوسکوپی هم انجام دادم و بعد از اون عمل لیپ دهانه رحم رو انجام دادم. و عمل هم خیلی بود انجام شد بعد از جراحی هم ۶ ماه یکبار پاپ اسمیر انجام دادم و نرمال بوده. ولی نتیجه آزمایش hpv بعد از گذر این مراحل هنوز مثبت و همون نوع ۱۶ باقی مونده. داروهایی که مصرف میکنم کپسول پاور فیت برای تقویت سیستم ایمنی و لاکتواژ هم استفاده میکنم طبق نظر پزشک الان سوالم این هست که مجددا نیاز به کولپوسکوپی هست!؟ یا همین روال پاپ اسمیر ۶ ماه یکبار و مصرف داروها کافیه!؟

    • سلام. طبق دستور پزشکتون عمل کنید. درمانهایی که انجام دادین برای پیشگیری از سرطان دهانه رحم بوده و یکی دو سال طول میکشه تا ویروس از بدن پاکسازی بشه. جای نگرانی نیست و درمانهاتون رو ادامه بدین.

  • سلام من رفتم دکتر تست پاپ اسمیردادم تست Hpvهم دادم تست پاپ اسمیرخوب بود اما تست HPV+بود نوشت دکتر کولپوسکپی گفت پرخطرهpositiveType66

    • سلام. بین انواع تیپهای زگیل تناسلی دو تیپ ۱۶ و ۱۸ خیلی های ریسک هستند. پس نگران نباشید و حتما کولپوسکوپی رو انجام بدین و طبق روالی که پزشکتون میگن درمان یا پیشگیریهای لازم رو انجام بدین. توصیه می کنم واکسن گارداسیل رو هم بزنید.

  • سلام.من تازه متوجه شدم زگیل تناسلی دارم.تست پی سی ار دادم گفتن گروه p3 هستم ک مجموعش شامل ۳۱؛۳۵؛۳۳؛۵۲؛۵۸ هستن.من الان نمیدونم کدوم تایپ از اینارو دارم.و اینکه خطرناک تا چه حدی هست و راهی برای درمان داره؟دکترم بمن گفت هیچ راهی نداره و هیچ دارویی نداد.فقط گفت میتونی خود زگیل لیزر کنی

    • سلام. این تیپها پر خطر هستند، هیچ راهی برای درمان ویروس نداریم و سیستم ایمنی باید با یه سری داروها تقویت بشه تا ویروس رو از بین ببره. حتما نیاز به داروهایی مثل پاورفیت دارید. بهتره واکسن گارداسیل رو بزنید و حتما کولپوسکوپی دهانه رحم رو شش ماه یکبار انجام بدین.

دیدگاهتان را بنویسید
