بهترین دکتر عفونت ادراری زنان در تهران

متخصص-عفونت-ادراری-زنان

زمانی که میکروب های وارد شده به سیستم ادراری به حدی رشد کنند که به مخاط دیواره مثانه حمله کنند، فرد دچار عفونت ادراری می شود. این بیماری در همه سنین بین زنان و مردان دیده می شود. اما عفونت ادراری در زنان شایع تر از مردان است. در این مقاله به موضوع عفونت ادراری و نیز بهترین دکتر برای درمان عفونت ادراری پرداخته ایم. برای دسترسی سریع به تیترهای مختلف مقاله می توانید از فهرست زیر استفاده کنید.

علائم عفونت ادراری زنان

سوزش و درد از شایع ترین علائم عفونت ادراری زنان هستند. علائم دیگری مثل:

  • تکرر ادرار
  • بوی شدید ادرار
  • ادرار خونی یا کدر
  • درد لگنی
  • بی اختیاری ادرار
  • احساس ضعف

در صورت ابتلا به عفونت ادراری در فرد بروز می کند. همچنین اگر عفونت ادراری به کلیه ها برسد، علاوه بر علائم گفته شده، شخص دچار تهوع، استفراغ، درد پهلو، تب و لرز خواهد شد.

دلایل عفونت ادراری زنان

بالا رفتن سن یکی از عوامل افزایش احتمال ابتلا به عفونت مجرای ادراری است. این مشکل بیشتر در افراد مسن دیده می شود. همچنین عوامل دیگری مثل:

  • استفاده طولانی از سوند
  • عدم رعایت بهداشت لباس زیر
  • بارداری (عفونت ادراری در بارداری بسیار شایع است)
  • عدم ادرار بعد از نزدیکی و عدم رعایت بهداشت جنسی
  • بیماری هایی مثل سنگ کلیه و دیابت کنترل نشده
  • نزدیک بودن مقعد و واژن به مجرای ادرار
  • تغییرات هورمونی ناشی از یائسگی و تغییر فلور طبیعی واژن
  • ورزشهایی که به واژن فشار می آورد مثل دوچرخه سواری و سوارکاری
  • وجود ناهنجاری در ساختار مجاری ادرار به طور مادرزادی
  • استفاده از برخی روشهای پیشگیری از بارداری مثل دوش واژینال، کاندوم، دیافراگم و یا ژل اسپرم کش

دلایل عفونت ادراری زنان

از جمله علل عفونت ادراری زنان هستند. همچنین رابطه جنسی هم می تواند باعث انتقال باکتری های اطراف واژن به دستگاه ادراری در حین نزدیکی شود. این مورد بیشتر زمانی اتفاق می افتد که خانم ها قبل از رابطه، اطراف واژن را شستشو نمی دهند.

در صورت مشاهده هرگونه علائم عفونت ادراری برای تشخیص و درمان آن می توانید به مطب خانم دکتر متین ذاکرین مراجعه کنید. جهت کسب اطلاعات و گرفتن نوبت با شماره ۰۲۱۴۴۴۶۳۴۷۵ تماس بگیرید.

روش تشخیص عفونت ادراری زنان

اگر با علائم عفونت ادرار مواجه شدید، با مراجعه به پزشک زنان برای عفونت ادراری و انجام آزمایش ادرار به راحتی این بیماری تشخیص داده می شود. نتیجه آزمایش نوع میکروب مجاری ادرار را مشخص می کند. این مسئله برای درمان بیماری بسیار مهم است. اگر برای تشخیص و درمان عفونت های ساده ادرار کاری نکنید عفونت گسترش یافته و کلیه ها را درگیر می کند. در بعضی موارد سرایت این عفونت ها به خون باعث مرگ بیمار می شود.

درمان عفونت ادراری زنان

بعد از تشخیص نوع عفونت، به کمک روشهای زیر عفونت ادراری درمان می شود:

درمان خانگی عفونت ادراری زنان

خوردن آب فراوان، میوه ها و سبزیجات آب دار، ماست کم چرب، آب لیمو، زنجبیل و غیره می تواند به رفع عفونت کمک کند. همچنین با تغییر نوع پیشگیری از بارداری می توانید از عفونت های ادراری جلوگیری کنید.

درمان عفونت ادراری در زنان با طب سنتی

در این روش برای درمان عفونت ادرار با گیاهان دارویی از تخم شنبلیله، تخم گشنیز، جوش شیرین، سرکه سیب و غیره استفاده می شود.

درمان دارویی عفونت ادرار

معمولا پزشکان به کمک درمان دارویی عفونت ادرار را درمان می کنند. انتخاب داروها بستگی به نوع میکروبی دارد که وارد مجرای ادرار شده است. عفونت های ادراری ممکن است ناشی از ویروس ها یا باکتریها باشند. مصرف آنتی بیوتیک ها به صورت قرص یا تزریقی بهترین دارو برای عفونت ادراری زنان هستند. ممکن است داروهای مسکن نیز برای بیمار تجویز شوند. بیمار حتما باید دوره درمان را تکمیل کند.

درمان دارویی عفونت ادراری زنان

معمولا در کنار دارو درمانی، روشهای خانگی و یا استفاده از پدهای حرارتی به عنوان درمان مکمل برای بیمار تجویز می شود. در طول ۲ هفته عفونت درمان می شود. اگر شخص درمان نشود یا عفونت عود کند حتما باید دوباره به پزشک مراجعه کرد.

درمان جدید عفونت ادراری

در کنار دارو امروزه روشهای جدیدی نیز برای درمان عفونت ادراری و جلوگیری از عود مکرر آن وجود دارد. این روشهای درمانی عبارتند از:

لیزر مونالیزا

پزشکان درمان عفونت مکرر با لیزر را به زنانی توصیه می کنند که بعد از تکمیل دوره درمان دارویی عفونتشان به طور مکرر عود می کند. در چنین مواردی بازگشت عفونت به دلیل به هم خوردن ph و فلور طبیعی واژن است. لیزر تعداد باکتری های مفید واژن را نسبت به تعداد باکتری های مضر افزایش داده و از عود عفونت واژن و مجاری ادراری جلوگیری می کند.

استفاده از RF واژینال

در صورتی که خانم ها دچار افتادگی رحم و یا گشادی واژن شده باشند بیشتر از زنان دیگر در معرض عفونت ادراری قرار دارند. پزشکان از دستگاه RF برای تقویت عضلات کف لگن، تحریک کلاژن سازی ماهیچه های دستگاه ادراری و تناسلی و جوانسازی آنها استفاده می کنند. با تقویت عضلات کف لگن این عضلات می توانند رحم را بهتر در جای خود نگه دارند. همچنین تنگ کردن واژن با rf از بروز عفونت در زنان به دلیل گشادی واژن جلوگیری می کند.

درمان جدید عفونت ادراری

فراموش نکنید که این روش ها یک روش مکمل برای درمان قطعی است و در کنار داروها برای درمان عفونت ادراری مورد استفاده قرار می گیرند. برای درمان با این روشها باید به پزشک متخصص زنان مراجعه کرد.

بهترین دکتر برای درمان عفونت ادراری در زنان 

اگر به دنبال دکتر خوب برای درمان عفونت زنان هستید، می توانید به یک پزشک متخصص زنان مراجعه کنید. در صورتی که مشکل شما مربوط به بیماری های زنان نباشد، پزشک متخصص شما را به متخصص کلیه و مجاری ادراری ارجاع خواهد داد. در صورتی که به دنبال بهترین دکتر زنان برای عفونت در تهران هستید، پیشنهاد می کنیم به خانم دکتر متین ذاکرین، متخصص و جراح زنان در تهران مراجعه کنید. به ویژه اگر عفونت ادراری شما مکرر است با مراجعه به مطب ایشان می توانید علاوه بر درمان عفونت، به کمک روشهای جدید درمانی مثل لیزر مونالیزا و آر اف واژن از عود مجدد عفونت جلوگیری کنید.

در صورت ابتلا به عفونت ادراری زنان شما هم می توانید برای درمان با روشهای جدید لیزر یا آر اف به مطب خانم دکتر متین ذاکرین، بهترین دکتر برای درمان عفونت ادراری در زنان مراجعه کنید. جهت کسب اطلاعات و گرفتن نوبت با شماره ۰۲۱۴۴۴۶۳۴۷۵ تماس بگیرید.

پیشگیری از عفونت ادراری زنان

همیشه پیشگیری بهتر از درمان است. شما می توانید با رعایت روشهای پیشگیری از عفونت ادراری از بروز آن جلوگیری کنید.

  • لباس های زیر تنگ و چسبان نپوشید.
  • ادرار خود را نگه ندارید و از خالی شدن کامل مثانه موقع دفع ادرار مطمئن شوید.
  • بهداشت جنسی را رعایت کنید.
  • از محصولات بهداشتی معطر و دارای مواد محرک برای شستشوی ناحیه تناسلی استفاده نکنید.
  • بعد از شستشوی واژن، آن ناحیه را کاملا خشک کنید.
  • همیشه ناحیه واژن و مقعد را از جلو به عقب تمیز کنید.

پیشگیری از عفونت ادراری زنان

از روشهای پیشگیری از بارداری استفاده کنید که باعث عفونت ادراری نمی شوند. همچنین نباید از دوش واژینال استفاده کنید.

سخن پایانی

دلایل مختلفی مثل سنگ کلیه، عدم رعایت بهداشت لباس زیر یا بهداشت جنسی می توانند باعث بروز عفونت ادرار در زنان شوند. این بیماری علائمی مثل سوزش و درد موقع ادرار، ادرار خونی و غیره دارد و با کمک آزمایش ادرار تشخیص می دهند. بهترین روش درمان این عفونتها استفاده از داروهای آنتی بیوتیک است. اما روشهای خانگی و یا طب سنتی نیز برای درمان عفونت وجود دارد.

بعضی از زنان بعد از درمان، مجدد دچار عفونت ادراری می شوند. در چنین مواردی پزشکان در کنار درمان دارویی از روشهای جدیدی مثل آر اف واژن و لیزر مونالیزا استفاده می کنند. این روشها برای جلوگیری از عود عفونت ادراری در زنان بسیار موثر هستند. عدم درمان عفونت ادراری ممکن است به عفونت کلیه ها و یا عفونت های خونی منجر شده و خطر مرگ را برای فرد به دنبال داشته باشد. بهترین دکتر برای درمان عفونت ادراری در زنان، پزشک متخصص زنان است.

در صورتی که سوالی در مورد درمان بهترین دکتر برای عفونت ادراری زنان دارید، سوالات خود را در زیر این مقاله ارسال کنید. 

۴.۵/۵ - (۴۶ امتیاز)
دکتر ذاکرین متخصص زنان

خانم دکتر متین ذاکرین (جراح و متخصص زنان) فارغ التحصیل رشته تخصص زنان و زایمان و دارای بورد تخصصی در این رشته هستند. خانم دکتر ذاکرین بیش از ده سال است که در زمینه ارائه خدمات درمانی و زیبایی به بانوان فعالیت دارند و به جرات می توان گفت یکی از پزشکان پیشرو در فیلد عملهای زیبایی، ترمیمی و درمان اختلالات کف لگن در کشور هستند. حضور در کنفرانسهای بین المللی (بعنوان سخنران) و برگزاری ورکشاپهای آموزشی برای دیگر متخصصین زنان در تهران را می توان گوشه ای از رزومه کاری و حرفه ای دکتر ذاکرین به شمار آورد.

بدون دیدگاه
دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *