لیزر موهای زائد بعد از زایمان یکی از دغدغه های مادرانی است که می خواهند به زیبایی و روتین قبلی زندگی شان برگردند، اما نگران تاثیر لیزر موهای زائد در دوران شیردهی هستند. ما در این مقاله به شما خواهیم گفت که آیا لیزر موهای زائد در دوران شیردهی ضرر دارد و چه مدت بعد از زایمان می توانید لیزر موهای زائد را انجام دهید. برای دسترسی سریع به تیترها می توانید از فهرست زیر استفاده کنید
آیا لیزر موهای زائد در دوران شیردهی ضرر دارد؟
به گفته خانم دکتر متین ذاکرین، متخصص و جراح زنان و زیبایی زنان، انجام لیزر موهای زائد در دوران شیردهی منعی ندارد با این حال تاثیر کمتری نسبت به زمانهای عادی دارد، چرا که تغییرات هورمونی در طول شیردهی و بارداری باعث پرمویی می شود.
اگر موهای زائد زیاد و ضخیمی پیدا کرده اید، نگران نباشید. در طول ۵-۶ ماه بعد از زایمان، این موها به حالت اولیه برمی گردند. لیزر موهای زائد با وجود هورمون های شیردهی باعث می شود، نتیجه دلخواهتان را نگیرید و موهای زائد برگشت پذیر باشند. با اینحال لیزر موهای زائد هنوز هم یکی از بهترین روشها برای خلاص شدن از موهای زائد در دوران شیردهی است.
عوارض لیزر موهای زائد در دوران شیردهی
حال با این توضیحات می خواهیم ببینیم لیزر موهای زائد در رمانی که به نوزاد خود شیر می دهید آیا عارضه خاصی هم دارد یا نه؟
تیره شدن پوست
مصرف برخی آنتی بیوتیکها و داروهای دیگر در زنان شیرده ممکن است باعث حساسیت شان به نور خورشید یا پرتوهای لیزر شود. لیزر موهای زائد در این شرایط، ممکن است منجر به تیرگی پوست، کمرنگ شدن پوست یا بروز لکه های تیره شود. این موارد بندرت اتفاق می افتد اما اگر در دوران شیردهی داروی خاصی مصرف می کنید حتما درباره لیزر موهای زائد نظر متخصص را جویا شوید.
پر مویی
رشد سریع موها در اثر تغییرات هورمونی در شیردهی یکی از دلایلی است که باعث می شود به نتیجه مطلوب تان نرسید. با اینحال این مورد ربطی به لیزر موی زائد ندارد و شما از هر روش دیگری هم که استفاده کنید همین حالت پرمویی را خواهید داشت.
لیزر زیر بغل در دوران شیردهی چه خطراتی دارد؟
لیزر زیر بغل در دوران شیردهی نمی تواند به غدد شیری یا غدد لنفاوی شما صدمه بزند. چون این غدد در لایه های زیرین پوست هستند و لیزر فقط تا عمقی نفوذ می کند که فولیکولهای مو وجود دارند (۲ تا ۳ میلی متری پوست). فقط زمانی نمی توانید لیزر موهای زیر بغل را انجام دهید که غدد لنفاوی زیر بغل حساس شده باشند.
در این صورت احساس درد و سوزش در زیر بغل خواهید داشت. اگر لیزر موهای زائد این ناحیه را با وجود حساس شدن غدد لنفاوی تان انجام دهید، حرارت لایه های سطحی پوست که با لیزر گرم شده اند، باعث التهاب یا تورم غدد لنفاوی می شود. ولی اگر احساس درد و سوزش یا ناراحتی در زیر بغل تان ندارید، می توانید با خیال راحت لیزر زیر بغل را در دوران شیردهی انجام دهید.
بهترین زمان لیزر موهای زائد در دوران شیردهی
لیزر موهای زائد در دوران شیردهی بهتر است زمانی انجام شود که ۲ تا ۳ ماه از زمان زایمان تان گذشته باشد. طبق تجربه ای که ما در مرکزمان داشتیم، در این زمان تاثیر لیزر روی موهای زائد خیلی بیشتر است و جواب بهتری می گیرید.
سوالات متداول لیزر موهای زائد در شیردهی
در اینجا می توانید پرسش و پاسخ های رایج در مورد تاثیر لیزر موهای زائد در دوران شیردهی را بخوانید:
لیزر موهای زائد در دوران شیردهی روی شیردادن نوزاد یا کیفیت شیر تاثیر بدی دارد؟
خیر. هیچ رابطه ای بین لیزر موهای زائد با مقدار یا کیفیت شیر مادر وجود ندارد. چون پرتوهای لیزر حتی اگر در نزدیکی سینه ها و زیر بغل هم استفاده شود، روی غدد شیری تاثیر نمی گذارند.
آیا لیزر موهای زائد در زمان شیردهی روی غدد پستان تاثیر می گذارد و باعث سرطان می شود؟
لیزر موهای زائد در طول موجهایی توسط پزشک یا اپراتور دستگاه تنظیم می شود که فقط تا ۳ میلی متری پوست نفوذ می کند. پس به غدد پستانی که در لایه های زیرین هستند، نمی رسد و باعث تغییرات سرطانی نمی شوند.
لیزر موهای زائد روی هورمون های شیردهی زنان تاثیر می گذارد؟
خیر. هورمون تولید شیر یا پرولاکتین و هورمون محرک تولید شیر (اکسی توسین) تحت تاثیر لیزر موهای زائد قرار نمی گیرند و فرآیند شیردهی به نوزادتان را در هیچ مرحله ای تحت تاثیر قرار نمی دهند.
اگر شما هم سوالی درباره لیزر موهای زائد در دوران شیردهی دارید، در بخش نظرات می توانید آنها را با ما در میان بگذارید. در اسرع وقت همینجا به سوالات شما پاسخ می دهیم.